AVANTI STEKENE

3DE AMATEURS

jeugd, tornooi, u12, verslag

Glansprestatie U12 op Klauwaerts Cup

Vandaag trad de U12 aan op de Klauwaerts Cup in Kemzeke. Het was een lekker weertje, het zonnetje scheen, een ideale dag voor een mooi potje voetbal.

De eerste wedstrijd tegen SK Oudegem werd overtuigend gewonnen met 2-0. Alle wedstrijden duurden slechts 15 minuten en dus was het strijden en hopen op een vroege goal. De tweede wedstrijd begon even sterk en al gauw werd het 1-0 tegen Rupelmonde. Rupelmonde kwam echter nog terug tot 1-1 maar de jongens bleven kalm en met mooi voetbal werd het alsnog 2-1, de tweede overwinning was binnen!

De laatste wedstrijd van de poule fase, tevens de wedstrijd voor de finale plaats, was tegen aartsrivaal Kemzeke. In de reguliere competetie werd er reeds twee maal verloren tijdens deze derby, dus deze keer moest er kost wat kost gewonnen worden. En zo geschiede… derde keer goede keer dachten onze jongens en wonnen met 1-0 van Kemzeke. De finale plaats was verzekerd!

De finale werd gespeeld tegen FC Kontich, een ploegje van de “overkant van ’t water”. Helaas werd snel duidelijk dat deze ploeg een niveau’tje hoger speelde en werden ons jongens van het kastje naar de muur gespeeld. 5-0 was het harde verdikt maar tegen een ploeg dat een jaartje hoger speelt is dat uiteraard niet eenvoudig. Een prachtige tweede plaats was het resultaat en daar was iedereen meer dan tevreden mee. Zeer goed gedaan jongens!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: