Flash 2 – Seizoen 2017-2018: Wij zijn er klaar voor, U ook ?!

Beste sponsor,
Beste sportliefhebber,
Beste supporter van Avanti Stekene

Wij zijn klaar voor het nieuwe voetbal seizoen , U ook ?!

Avanti B
Avanti B heeft de eer om als eerste team de competitie te openen in eigen huis op woensdagavond 30 augustus om 20:00 tegen PD Kruibeke. Kom alvast kijken naar dit jeugdig Stekens getint elftal dat klaar gestoomd is door Vincent Decker en Ignace Verstraeten om het beter te doen dan vorig jaar in 4de Provinciale. Vanaf 18:00 zijn er ook enkele jeugdploegen aan de slag dus het is al voetbal wat de klok slaat die avond!

Avanti A
Top of the bill wordt 10 september met de eerste thuiswedstrijd van Avanti A in de 3de amateurs VFV A om 15:00 tegen K.VK Ninove. Nationaal voetbal is een feit en geen droom meer, wij hopen jullie massaal te mogen ontvangen alsook de burgemeester en schepenen om deze historische gebeurtenis van de club nog meer in de verf te zetten. Het team van Rieno Van Oost en Johan Mervaillie verdient deze extra aandacht en steun. Na de hard bevochte promotie hebben ze zich volledig opnieuw gestort in de voorbereiding van het nieuwe seizoen en zijn vastberaden om het behoud te verzekeren!

Jeugd
Allereerst willen wij alle ouders en spelers en vrijwilligers bedanken die we massaal mochten begroeten op onze eerste ouder info avond en vooral op de kick-off dag afgelopen weekend. De ploeg & individuele foto’s zullen later deze week op onze website verschijnen. Vanaf het tweede weekend van september wordt elke zaterdag een voetbalfeest om onze jeugd aan het werk te zien, onder de deskundige leiding van de jeugd coördinatoren Walter Engels en Gert Coppieters zijn wij overtuigd ook onze jeugd, onze toekomst, op termijn op een hoger level te laten voetballen.

G Ploeg
Tot slot starten in september de trainingen van onze sympathieke G ploeg onder leiding van Dirk Bolssens en Raf de Groeve. Onze club is bijzonder verheugd en fier dat eerder deze week de KBVB heeft beslist om een actie foto van onze g ploeg te gebruiken op affiches ter promotie van het g voetbal en a voetbal. Deze affiche zal je wellicht binnenkort kunnen bewonderen in onze kantine!

Voor meer informatie over de andere wedstrijden verwijzen wij U graag naar onze vernieuwde website.

En of we klaar zijn! Wij hopen net hetzelfde voor U!

U meermaals te mogen begroeten op onze club en danken U reeds bij voorbaat voor Uw aanwezigheid en Uw steun.

Beleefde groeten,

Het Bestuur Avanti Stekene

Advertenties

Reacties zijn gesloten.

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: