Verslag: Lochristi vs Avanti U15 A (1-5)

De spits is eraf . Na de afgelasting van woensdag was dat voor de U15 A hun eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Na een leerrijk jaar vorig seizoen was het toch een beetje in spanning afwachten hoe ze het ervanaf gingen brengen. Nu zijn ze 2e jaars U15 Behalve Quino en Delano (1e jaars) en Jente is nog maar een U13.

We konden niet beter beginnen aan de wedstrijd. Juist na de aftrap was een heel leuke combinatie tussen Quino / Arthur en Jente die de bal mooi aflegde voor Delano die lekker uithaalde. 0-1 na 2 minuten. Toen kwam Lochristi toch wel wat opzetten met een paar leuke actie’s maar onze verdedeging stond pal met een heel attente keeper Jordy (in vervanging van de geblesseerde Jasper). We kregen nog een heel goede kans alleen voor de keeper door Jente en in 2de instantie Junior maar de keeper van Lochristi hield zijn ploeg in de wedstrijd . Op een tegen aanval scoorde de thuisploeg en de bordjes hangden terug gelijk (1-1). Met nog 2 goede kansen voor Tim en Jente gingen we de 1e pauze in.

De 2e periode was weer super goed begonnen. Jente legde de bal af naar Arthur en die twijfelde niet en scoorde de 1-2. Lochristi was effen het noorden kwijt want we kregen de ene kans achter de andere. Een beetje meer afwerken hier en de wedstrijd was al gespeeld. Maar toen Sandro een backshot van de keeper met zijn hoofd naar voren kopte kwam Dylan alleen voor de keeper en de 1-3 was een feit. Juist voor de rust maakte Arthur er 1-4 van na een door de keeper een geloste vrije trap van Cisse.

De 3e periode was toch een beetje voor Lochristi die aardig meevoetbalde en ook een paar grote kansen kregen. Maar hier was Jordy weer bij de pinken alsook Senne en Cisse die alles mooi oplosten. Op het einde van deze periode kreeg Dylan nog een mooie kans maar hij mistrapte hem en de kans was weg.

De 4e periode was terug voor ons. Sandro haalde van ver uit maar de bal ging er juist naast. Maar lang duurde het niet want Tim ging met een mooie rusch zijn lijn af en zette knap voor naar Junior die de bal juist naast de paal binnen trapte ( 1-5 ). Daarna ging Sandro op wandel in het strafschopgebied en schakeld 3 man uit en besloot met een mooie knal in het dak van het doel (1-6) Op het einde trapte Dylan nog op de lat. Met nog 5 min te spelen waren er nog 2 wissels voor Sandro en Arthur die last hadden van Crammekrampen.

Besluit: Goede wedstrijd met leuk voetbal tegen een goede en technische tegenstander die met wat 1 e jaars speelden. Proficiat aan gans de ploeg en vooral trainers Geert en Steve!

Geschreven door Tom Symoens.

Meer foto’s in het Avanti 15 A album:

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: