Verslag: Avanti U15A vs FC Eksaarde

Omdat de KBVB geen scheidsrechter had aangeduid moesten we zelf deze wedstrijd fluiten dus het verslag zal beperkt zijn.

Na een mooie uitslag vorige week was het weer uitkijken naar deze wedstrijd. We begonnen toch wat zenuwachtig aan de wedstrijd met onzuivere passen en weinig overleg. Toch vonden we een gaatje. Met een mooie voorzet van Dylan kopte Junior de 1-0 binnen. Kort daarna ging Tim zijn kans en stond het 2-0. Toen was het rust. Een goede eerste helft maar iets te rommelig.

De tweede helft was toch wat beter. Na een mooie actie van Jente moest de verdedeging van Eksaarde in de fout gaan. Penalty! De penalty werd feilloos omgezet door Junior (3-0). Op de counter kon Eksaarde toch tegenscoren (3-1). Jente en Arthur dikte de scoren nog aan (4-1 en 5-1). De laatste 20 min scoorde Eksaarde nog tegen (5-2) maar Junior en Dylan legde de einstand vast (7-2).

Met een mooie 6 op 6 gaan we volgende week op bezoek bij Destelbergen die ook het maximum aantal punten heeft. Eigenlijk de 1e goede test.

Geschreven door Tom Symoens.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: