Verslag: Avanti U15A vs SK Wachtebeke

Vanaf de start van de wedstrijd waren we goed bezig. We namen direct de wedstrijd in handen. We kregen de ene kans na de andere . Junior kreeg in begin heel wat kansen door leuke en goede combinaties van op de flank . Toen Sandro een schiet kans kreeg ging de bal er mooi in ( 1 – 0 ). Tim stuurde Junior nogmaals alleen naar de keeper maar hij miste . Dylan brak ook door de buitenspel maar de bal ging hier ook voorlangs . Toen Jente ook alleen op de keeper afging en ook miste zag het er niet goed uit .

De 2e periode scoorde Tim al vrij snel door een goede actie van Junior op de flank . ( 2 – 0 ) . Plots dachten we dat de overwinning al binnen was en kwam Wachtebeke in de wedstrijd . Door twijfel van onze keeper Jasper werd het 2 – 1 . Avanti was nu niet goed bezig en speelde slordig . Juist voor de rust kwam Wachtebeke langszij op een hoekschop ( 2 – 2 ) .

IMGP7647

Na de rust kregen we weer een mooie kans . Tim ging nogmaals zijn flank af en zette voor maar Dylan miste . Tim zette hem flink door en paste naar Junior die mooi voorzette naar Jente en die miste niet ( 3 – 2 ) . Wachtebeke kwam niet veel aan de bal en we kregen de ene na de andere kans . Junior werd nog vastgehouden en we kregen een verdiende strafschop die omgezet werd door Junior ( 4 – 2)

De laatste periode was knots gek. Wachtebeke scoorde tegen 100% en maakte de 4-3 . Door de afwezigheid van Cisse en Senne ( beiden gekwetst ) was het toch moeilijk voor onze verdediging . Maar onze aanvalspelers waren bij de pinken . Toen Vincent trapte op de deklat was Jente goed gevolgd en prikte de 5 – 3 binnen . Nog was het niet gedaan Wachtebeke scoorde weer tegen 5 – 4 . Maar toen Tim nog eens uitbrak en scoorde ( 6 -4 ) was de overwinning binnen . Rare wedstrijd aanvallend waren we super! Spijtig van de vele gemiste kansen als we aan 80 % afwerken was het 10 – 4 . Verdedigend kan het nog beter .

Volgende wedstrijd : Dinsdag 21/11 Waaslandcup Sint-Pauwels – Avanti Stekene 19u30 en zaterdag 25/11 uitwedstrijd om 15u15 tegen SV Zaffelare . Door het verlies van Kemzeke komt de 3e plaats terug in zicht .

Tekst door Tom Symoens
Foto’s door Isabel De Storme

IMGP7648

Advertenties

Reacties zijn gesloten.

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: