Flash #7 – Mosselfestijn op 2&3 december

Naar jaarlijkse gewoonte wordt ook bij Avanti Stekene een mosselfestijn ingericht. Deze keer zijn er 2 keuzemomenten namelijk zaterdagavond vanaf 18 uur en zondagmiddag vanaf 11:30.

Avanti B
Bij elk evenement van onze club stellen we een ploeg in de kijker. Deze keer zetten we alles in en voor Avanti B. Onze sympathieke ploeg uit 4de provinciale heeft het niet gemakkelijk op sportief vlak en kan ook niet buigen op een grote schare supporters, vandaar gaan we hen een steuntje in de rug geven. Beter vergaat het echter de reserven van Avanti B, zij staan in de top 5 en zullen op zaterdagavond 2 december na de mosselen om 20:00 hun wedstrijd afwerken tegen Sombeke !

Zaterdag 2 december om 20u00
Avanti B Reserven vs Sombeke

Bovendien wist je dat Avanti B spelers regelmatig de beloften ploeg van Avanti A komen vervoegen?! Deze beloften doen het dan ook bijzonder goed en staat buiten verwachting in de top van de rangschikking in de 3de amateurs liga! Zij staan vandaag zelfs op een gedeelde 2de plaats in de ranking.

Jeugd
Afgelopen zondag speelden onze U8 en U9 Avanti Stekene thuis in de Waasland Cup! Met een knalprestatie stuurden ze hun tegenstrevers uit Bazel naar huis met twee monsterscores. Een uitstekende start voor dit tornooi, de toekomst is verzekerd!

Avanti A
Onze eerste ploeg Avanti A was dan ook verplicht het goede voorbeeld van deze jeugd te volgen en bezorgden de leiders uit Eppegem een droge 3-0 nederlaag rond de oren!

Mosselfestijn
Zowel voor de deelnemers aan het mosselfestijn van zaterdagavond als voor zondagmiddag zit in de prijs van 22 euro ook nog een gratis toegangsticket voor een niet te missen volgende thuis match van Avanti A !

Meer informatie over het mosselfestijn vinden jullie hier op onze website. Voor de kinderen voorzien we ook een heerlijk menu van slechts 8 euro, voor ieder wat wils.

Zondag 3 december om 15u00
Avanti Stekene A vs KVC Jong Lede A

Wij hopen jullie massaal te mogen ontvangen op onze mosselfestijn en danken jullie reeds bij voorbaat voor de steun aan de club en in het bijzonder aan onze 4de provinciale Avanti B!

Beleefde groetjes,

Het Bestuur Avanti Stekene

Wistjedatjes

 • Het dessert gebak wordt opnieuw verzorgd door Bakkerij Arto terwijl de mosselen en kip worden geleverd door Mosselen Daro uit Zelzate.
 • Onze G ploeg is te gast bij Studio Brussel (de warmste week) om het ingezamelde geld van 400 euro te overhandigen voor het goede doel Dagcentrum St Niklaas.
 • Advertenties

  Reacties zijn gesloten.

  Create a website or blog at WordPress.com

  Omhoog ↑

  %d bloggers liken dit: