Verslag: SV Zaffelare B vs Avanti U15A

Op verplaatsing tegen Zaffelare , we kregen een mooi veld want het was op kunstgras . We begonnen zeer goed aan de wedstrijd . Dylan brak door op rechts en trapte zeer mooi op de paal . Jente schoot knap maar zijn schot werd in corner gewerkt door de verdediging. Uit deze corner , goed getrapt door Arthur , kopte Delano mooi maar de keeper redde prima . We waren baas maar het doelpunt bleef uit . Dylan paste naar Jente die met een prachtige beweging achter het steunbeen Junior alleen voor de keeper zette maar hij miste . Junior ging de zijlijn opzoeken en paste mooi achteruit naar Tim die de kans niet liet liggen ( 0 – 1 ) . Dylan kon nog eens doorgaan alleen op de keeper maar beoordeelde de bal verkeerd en weg was de kans . Nogmaals zette Dylan zich door tot de zijlijn en legde de bal mooi achteruit naar Jente die in 2 tijden afwerkte ( 0 – 2 ).

De 2e periode was wat minder en Zaffelare kwam wat opzetten . We kregen nog kansen maar niet zoveel meer . Jente paste nog eens naar Junior maar hij stuitte op de zeer goede keeper van Zaffelare . Het was duidelijk zijn dagje niet van onze topscoorder . Plots kreeg Zaffelare een hoekschop en het werd 1 – 2 . Uit het niets kwam Zaffelare terug in de wedstrijd. Rust.

IMGP7689

We begonnen weer zeer goed aan de wedstrijd . Toen Junior op de paal schoot was Tim zeer goed gevolgd om zijn 2e van de namiddag binnen te duwen . ( 1 – 3 ) . Onze verdediging kwam niet meer in de problemen en ons middenveld had de wedstrijd in handen . Junior kon dan toch nog eens scoren toen hij alleen voor de keeper kwam ( 1 – 4 )

De laatste periode was weer voor Avanti . Dylan paste weer mooi opzij maar er was niemand gevolgd . We kregen een vrije trap die door Dylan mooi werd getrapt maar werd op de lijn nog weg geschopt. Toen Junior nog eens voorzette was Jos er bij de pinken bij om de eindstand vast te leggen ( 1-5 ) .

Volgende week onze laatste wedstrijd van dit jaar . Thuis tegen de buren van Kemzeke met als inzet de 3e plaats . Hopelijk kunnen we Kemzeke eens pijn doen want dit is ons het laatste jaar niet gelukt. Opgelet we spelen al om 11 uur
Zaterdag 2 December 11 uur : Avanti Stekene A – Kemzeke

Geschreven door Tom Symoens, foto’s door Isabel De Storme

IMGP7693

Advertenties

Reacties zijn gesloten.

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: