Flash #8 – Het jaar 2017: Een topper voor Avanti Stekene voetbalclub

Avanti A

Wat mogen we fier zijn op onze A ploeg! Zij zitten meer dan op schema om het behoud in het nationaal voetbal te verzekeren. On target, kom hen nog een laatste keer aanmoedigen op hun laatste thuis wedstrijd van het nu al memorabel jaar 2017!

Volgende zondag tegen topper FC Wetteren A om 14:30

Wat mogen we fier zijn op onze beloften Avanti A! Zij pronken immers op de tweede plaats in de ranking en spelen zaterdag hun laatste wedstrijd om 15:00 in Wetteren.

Avanti B

Wat mogen we fier zijn op onze 4de provinciale ploegen waar met het spelletje voetbal vriendschapsbanden voor het leven worden gesmeed maar waar ook de ambitie om te winnen in takt is gebleven. Het verleden heeft ons bijgebracht dat echte sport ons leert om door te zetten bij verlies en beter te worden om het zo misschien ooit tot kampioen te schoppen.

Jeugd

Wat mogen we fier zijn op onze jeugd! Zeker nu we voluit de kaart van de jeugd hebben getrokken bij Avanti Stekene! De investering rendeert nu reeds, niet enkel op sportief vlak maar ook door tal van nieuwe mensen die zich vrijwillig inzetten voor extra sportieve activiteiten o.a onze doorbraak in de sociale media, medewerking in de administratieve en financiële opvolging van de club en ook het opzetten van evenementen. Een warme aanbeveling is de stand van onze jeugd op de Kerstmarkt van Stekene volgende zondag en vergeet ook geen kaarten te kopen voor onze Nieuwsjaarfuif op 20 januari 2018.

Cliché maar … Zij zijn onze toekomst en zullen moeten zorgen voor de continuïteit van onze club.

G- Ploeg

Mogen we uiteraard ook trots zijn dat onze club als één van de weinige sport verenigingen in Stekene mensen met een beperking de mogelijkheid biedt hun favoriete te sport uit te oefenen! Tevens staan zij ook op de nationale affiche ter promotie voor de G sport. Zij hebben bovendien een zeer mooie financiële bijdrage geleverd voor de Warmste Week van Studio Brussel.

Vrijwilligers, Sponsors, Leden van VZW en Toeschouwers

Mogen we ook trots zijn op en vooral dankbaar zijn voor alle vrijwilligers, alle bestaande en nieuwe sponsors, leden van de vzw en toeschouwers! Jullie onbaatzuchtig inzet , jullie financiële steun , jullie aanwezigheid op tal van onze activiteiten m.a.w zonder jullie hebben we geen Avanti Stekene voetbalclub.

Wij wensen U allen en Uw familie Prettige Feesten en Een voorspoedig 2018 toe.

Het Bestuur Avanti Stekene

Advertenties

Reacties zijn gesloten.

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: