Verslag: Avanti U15A vs SK Maldegem C

We zijn terug vertrokken voor het 2e deel van het seizoen. We zijn ingedeeld in een reeks met een paar onbekende ploegen dat maakt het nog extra intressant.

Onze 1e wedstrijd was tegen SK Maldegem. De wedstrijd begon heel leuk en ik moet zeggen Maldegem maakte toch een beetje indruk. Het is een ploeg dat wilde voetballen en altijd de voetballende oplossing zocht. Na 5 min was het evenwicht hersteld en Avanti verhoogde de druk. Dylan ging mooi zijn lijn af maar Sandro besloot over de goal. Op een hoekschop van Arthur kopte Maldegem de bal van de lijn . Toen de keeper wilde uitvoetballen was Junior bij de pinken om de 1 -0 binnen te prikken. juist voor de pauze ging Dylan zijn lijn nog eens af en Junior trapte de 2 -0 binnen.

De 2 e periode was helemaal voor Avanti Tim en Dylan kwam telkens alleen voor de keeper maar waren niet koelbloedig om af te werken. Ook Jente kreeg nog een kansje maar in plaats van zelf te trappen zette hij nog voor en weg was de kans. Jasper, onze keeper, kreeg kou omdat onze verdedeging prima werk leverde. Senne en Oety waren super goed bezig.

Na de rust was Avanti terug baas. Tim kreeg weer een kans maar weer lukte het niet om te scooren. Dylan vond terug het moment om te scooren. Hij kapte hem mooi vrij en met een mooi schot scoorde hij de 3-0. Daarna was het veel middenveld voetbal en Jasper moest hem toch een onderscheiden en redde knap. Toen Sandro voorzette na een mooie actie kopte Jente recht op de keeper.

De 4e periode scoorde Tim toch zijn doelpunt na een voorzet van Jente. 4 -0 Maldegem kwam toch een beetje in de wedstrijd. Maar toen Vincent met een mooi schot de 5 -0 maakte was het gedaan voor Maldegem. Dit was ook de eindstand.
Mooie wedstrijd met veel druk naar voor en de verdedeging die de 0 kon houden.
De 1e 3 punten zijn binnen. Ook een vermelding dat de andere U 15 ploeg gewonnen heeft met 2 -0 tegen Sint – Pauwels met een wedstrijd op heel veel karakter, Knap gedaan!!

Op naar volgende week uitwedstrijd tegen Kemzeke. Zullen we eens kunnen stunten die de favoriet voor de titel?

Geschreven door Tom Symoens

Advertenties

Reacties zijn gesloten.

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: