Verslag: SK Kemzeke vs Avanti U15A

De derby der derby’s: Avanti Stekene tegen Kemzeke. De laatste 5 ontmoetingen waren telkens voor Kemzeke maar het is tijd voor verandering!!

We starten behoorlijk goed met een afstandschot van Sandro recht op de keeper . Kemzeke antwoorde gevat met ook een schot maar Jasper stond goed opgesteld . Kemzeke kwam nog eens alleen voor de keeper maar ze schoten onbesuisd over . Na een paar minuutjes middenveld voetbal stuurde Sandro Tim weg maar zijn schot spatte op de lat . Sandro trapte nog eens op de keeper en zo was de 1e periode afgelopen .

De 2e periode begon met een vrije trap van Kemzeke maar deze ging hoog over . Op de counter stootte avanti alleen op de keeper af maar de keeper redde mooi . De wedstrijd ging echt gelijk op. Terug wat middenveld voetbal met soms stevige duels . Toen Seppe een klein foutje maakte kwam Kemzeke alleen voor de keeper maar weer scoorde Kemzeke niet , ook omdat Jasper goed opgesteld stond . Meer en meer werd Avanti beter en beter en toen Dylan alleen op de keeper afging langs de zijkant via een voorzet van Senne en de 0-1 maakte liet ons het beste verhopen. Rust met een 0-1 voorsprong.

IMGP7934

Na de rust verhoogde Kemzeke de druk maar onze verdediging stond weer goed te spelen . Kemzeke miste wel een mooie kans maar ja ze moeten hem maar binnentrappen he ☺ . Avanti herstelde terug het evenwicht . Tim kreeg een mooie kans en ook Dylan die recht op de keeper trapte . De rebound van Vincent werd ook naast getrapt . Toen Kemzeke toch eens door onze verdediging ging en alleen voor Jasper kwam hobbelde de bal naar de goal maar dat was buiten Senne gerekend en trapte de bal op de lijn weg .

De 4e periode waren beide ploegen wat moe gespeeld op een zwaar veld . Kemzeke probeerde wel maar Jasper kwam niet meer in de problemen . Junior alleen nog eens op de keeper maar met een knappe beenveeg redde de keeper en zo bleef het 0-1 . Maar een paar minuten erna was het toch prijs Junior kopte de bal door naar Tim en Tim legde de bal enig mooi naast de keeper en zo was de eindstand vastgelegd 0 – 2 .

Zeer knappe collectieve prestatie. 6 op 6. 7 goals en vooral 0 tegen goals . Met een speciale vermelding voor Sandro en Senne die de beste speler van Kemzeke perfect uit de wedstrijd gehouden hebben .

Volgende wedstrijd: Zaterdag 27/02 om 11 uur : Avanti Stekene A – Zelzate B.

Geschreven door Tom Symoens
Foto’s door Isabel de Storme

Advertenties

Reacties zijn gesloten.

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: