Verslag: SV Zaffelare B vs Avanti U15A

De wedstrijd ging zonder problemen door want het was op kunstgras. Avanti begon als een wervelstorm aan de wedstrijd . Vanaf de 1e minuut was het duidelijk dat Avanti de betere ploeg was. De 1e kans was dan ook voor Avanti, mooie samenspel Jente – Tim maar Tim werkte nog niet af. Toen Quino mooi zijn lijn afging en voorzette schoof Junior de bal mooi binnen (0-1). Quino schoot nog eens van ver op de lat .Na een hoekschop werd het 0-2 door Tim . Nog was het niet gedaan Jente zette met een knappe beweging 2 man in de wind en paste naar Junior maar hij miste nog . Jente gaf weeral een mooie assist naar Tim en die werkte mooi af ( 0-3) . Toen Jente junior op pad stuurde en die de 0-4 maakte was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld na 20 min, ach ja, onze verdediging stond erbij en keek ernaar.

De 2e periode was ook weer voor Avanti. Nu was de druk iets minder en liet Avanti wat meer toe. Junior en Dylan kregen nog wat kansen maar het bleef 0-4 . Ook een afstandschot van Senne ging naast.

imgp7983.jpg

Na de rust was het veldoverwicht terug voor Avanti en Avanti leek de wedstrijd mooi uit te voetballen. Jos schoot nog eens op de lat. Zowel Junior als Tim gingen nog eens alleen op de keeper af maar werkte niet meer af . Zowaar kwam Zaffelare toch wat opzetten en moest Jasper toch een bal overtikken.

De laatste 20 minuten werd het nog 0-5 toen Jos een voorzet van Junior binnen tikte. Jente zette nog eens 2 man in de wind en paste naar Jos maar trapte over . Arthur ging nog eens alleen op de keeper af maar trapte te vroeg recht in de armen van de keeper.

De 3 punten waren binnen, 12 op 12, 17 goals voor en nog geen enkele goal tegen.

Volgende wedstrijd nu woensdagavond 7/02 om 19u30 Sleidinge – Avanti Stekene A

Verslag Tom Symoens, foto’s Isabel de Storme

IMGP7978

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: