Verslag: Sleidinge B vs Avanti U15A

Deze inhaalwedstrijd werd gespeeld op een zeer gevaarlijk en glad veld . Eigenlijk mag (kan) deze wedstrijd niet doorgaan . De kans op geblesseerde is te groot en voetballen op zo een veld is echt onmogelijk .

De wedstrijd ging van start en de spelers gleden van links naar rechts . De wedstrijd was nog maar juist bezig en Avanti stond al op achterstand 1 -0 . Een afstandschot dat binnen dwarrelde . Teken voor Avanti om een tandje bij te steken en de kansjes bleven dan ook niet uit . Maar tot een grote doelkans kwam het niet .

De 2e periode was helemaal voor Avanti met soms leuk voetbal . Sleidinge kwam bijna niet in de buurt van Jasper . Een mooie actie van Jente tussen 2 man en juist als hij wilde voorzetten gaf de verdediging hem een duwtje ; Te licht voor een strafschop maar eigenlijk op dit veld gevaarlijk . Dylan kreeg nog een kans maar besloot in het zijnet . Op een hoekschop van Arthur tikte Junior hem mooi in de verste hoek ( 1-1 ) . Juist voor de rust ging Arthur zijn kans met een afstandschot maar de keeper pakte mooi de bal . Rust.

De 3e periode was heel wat minder . Het veld werd nog gevaarlijker en voetballen lukte niet meer . Junior besloot nog eens op de keeper . Toen Senne met een mooie actie Jente alleen voor de keeper lanceerde kon Jente juist naast de keeper trappen maar zijn bal rolde op de paal . Omdat de keeper op Jente viel zonder de bal te raken kon hij deze bal in 2e instantie niet in het doel schieten . Spijtig . Toen Sleidinge een klein misverstand afstrafden tussen Jasper en Sandro en de 2-1 maakte zag het er niet goed uit .

De laatste periode ging Avanti op zoek naar een welverdiend puntje . De wedstrijd ging verder zonder een mooie kans . Sleidinge was tevreden en voor Avanti liep het wat stroef . Bij een van de laatste aanvallen was het dan toch prijs . Een mooie combinatie tussen Tim – Jente en Sandro . Sandro trapte de bal mooi in het dak van het doel . 2 – 2 . De laaste minuut brak Tim nog eens door maar werd foutief gestopt door de verdediger juist buiten het strafschopgebied . einde van de wedstrijd . We mogen van geluk spreken dat niemand hem ernstig gekwetst heeft . Alleen Jorre viel in de 1e periode geblesseerd uit . Hopelijk valt de blessure mee.

Dik verdiend puntje op een gevaarlijk veld . Nu 2 weekends geen wedstrijd en kans om de batteryen terug op te laden .
Volgende wedstrijd Zaterdag 24/02 om 11 uur Avanti Stekene – Wachtebeke.

Geschreven door Tom Symoens

Advertenties

Reacties zijn gesloten.

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: