AVANTI STEKENE

3DE AMATEURS

jeugd, verslag, wedstrijd

Verslag: Avanti U15A vs SK Wachtebeke

Na 2 weken geen voetbal was er terug een wedstrijd. Het veld lag erbij als een biljart. Weeral puik werk van onze terreinverzorger Jurgen. Door een paar geblesseerden en zieke spelers waren we maar met 11 spelers en werden gedepanneerd door Jonas ( van de U 13 ) . We begonnen sterk aan de wedstrijd met druk naar voor. Mooi samenspel Jente – Arthur en mooie voorzet Quino maar er was niemand gevolgd . De goal kon niet uitblijven . Junior mooi naar Sandro die de 1-0 maakte. Juist daarna maakte Sandro zijn 2e maar werd terecht afgekeurd door de ‘jonge’ scheidsrechter.

De 2e periode was nog maar juist bezig en Wachtebeke scoorde uit het niks . Een bal door het midden waar Jasper kansloos op was . 1-1 . Wachtebeke verhoogde de druk en was een goede Jasper nodig om de 1-1 te houden . Het werd tijd de Avanti een versnelling hoger ging spelen en dat deden ze ook . Toen Tim een afvallende bal mooi op de slof nam werd het 2-1 . Rust

imgp8080.jpg

De 3e periode was een Avanti periode . Sandro zette enig mooi Tim alleen voor de keeper maar Tim zijn visier stond nog niet goed afgesteld .Na een mooie aanval werd het toch 3-1 door Sandro . Avanti tikte Wachtebeke echt naar huis . Jente weeral mooi naar de ‘zieke’ Junior en hij duwde de 4-1 binnen . Sandro had er zin en scoorde na een voorzet van Jente 5 -1 . Na 15 min combinatie voetbal was de wedstrijd gedaan . Jente ging nog eens door alleen op de keeper . De keeper met zijn voeten vooruit op Jente . Dit was altijd een strafschop maar de jonge scheids zag er een fout op de keeper op ?? . Toch nog eens Wachtebeke die tegenprikte en de 5 – 2 maakte.

De laatste periode was rustig uitvoetballen voor Avanti . Een beetje te rustig want Wachtebeke kreeg terug wat kansjes en er was een goede Jasper nodig die tot 2x toe zijn netten schoon hield . Avanti dreigde nog eens via Junior. Jente kreeg ook nog een kans maar de keeper ranselde hem uit de hoek . Na een hoekschop en wat geharrewar werd het toch 6-2 door Delano met zijne linker voet . Het deed echt deugd voor Delano . Eindstand 6-2 .

Voila, de 3 puntjes zijn weer binnen en zo blijven we aan de leiding . Zeker nu SK Kemzeke zijn wedstrijd heeft verloren . We staan nu 4 punten voor op Kemzeke en 6 punten op Sleidinge . Wie weet ???? Nu 2 moeilijke verplaatsingen naar Kaprijke en Maldegem.

PS: Volgende week kan ik geen verslag maken omdat ik een weekend weg ben . Iemand vrijwilliger???

Geschreven door Tom Symoens, foto’s door Isabel de Storme

imgp8085.jpg

Advertenties
%d bloggers liken dit: