AVANTI STEKENE

3DE AMATEURS

jeugd, u15, verslag, wedstrijd

Verslag: Avanti U15A vs SK Kemzeke

Van een Derby gesproken bij de U 15! Avanti stond op nr 1 en Kemzeke nr 2.
Weeral een dikke pluim voor onze terreinverzorger Jurgen die het veld en de lijnen sneeuwvrij heeft gemaakt.

Sorry het verslag zal wel compact zijn wat ik was ‘ad interim’ delegee.

De wedstrijd begon met Kemzeke die duidelijk voor de 3 punten kwam. Met veel druk naar voor was Kemzeke beter. Ze kwamen dan ook verdiend op voorsprong. Kemzeke trapte naar het doel en Jasper loste de bal en Kemzeke duwde verdiend de 0-1 binnen. Dat was echt het teken voor Avanti om een tandje bij te steken. Het was wel duidelijk dat Avanti het van het combineren moest hebben en niet van de brute kracht van Kemzeke. Het tandje bij werd beloond met een assist van Sandro en Junior die mooi de bal intrapte; 1 – 1.

De 2e periode werd geweldig gestart. We trapte af en Sandro trapte de bal mooi naar Arthur die geweldig de bal intrapte 2 -1. Kemzeke was toch een beetje van slag en had het moeilijk, vooral achteraan. Toen Arthur een bal onderschepte en mooi voorzette naar Junior en de 3 – 1 binnen duwde was dat zeker verdiend!

Rust. Effen opwarmen!
DSC_0005-web

We hadden ze wel gewaarschuwd voor het begin van Kemzeke maar we waren nog maar 1 min bezig en ze trapte de 3 – 2 al binnen. We wisten toen dat het super moeilijk ging worden. Maar Kemzeke duwde echt wel door nu. Zeker omdat nr 4 nu in de spits ging spelen. Onze verdedeging had het echt moeilijk maar met veel inzet en karakter hielden we toch stand. Toen de 3 -3 viel door een klein misverstand van Jasper geloofde Kemzeke nog meer in de winst. Maar we legde wel onze kop ervoor in siberische toestanden. Jasper redde een mooie kans nog maar het bleef 3 -3.

Vooral Kemzeke was ontgoocheld en wij tevreden! Dus ze blijven op 1 punt met wij een wedstrijd minder. Positief is ook dat we terug Cisse hebben na 4 maanden afwezigheid door een blessure.

Volgende wedstrijd is een uitwedstrijd op 24 Maart om 16 uur tegen Zelzate.

Geschreven door Tom Symoens, foto door Isabel De Storme.

Advertenties
%d bloggers liken dit: