AVANTI STEKENE

3DE AMATEURS

avanti a, avanti b, g-ploeg, jeugd, sponsors, wedstrijd

Flash #11 – Avanti Stekene maakt het spannend!

Avanti Stekene maakt het spannend, dit keer voor het behoud!
A V A N T I   A

Wat voor nieuwjaar een makkie leek is door tal van omstandigheden uitgedraaid in een gevecht voor het behoud in het nationaal voetbal.

Het is ook niet omdat sommige lichtmasten in onze infrastructuur het begeven, dat wij de handdoek in de ring gooien!

Wel integendeel, iedereen in de club is zich bewust van het belang en allen dragen bij in de strijd om de degradatie te ontlopen.

De spelers en staf van Avanti A in de eerste plaats na het behalen van de broodnodige overwinning in Wervik hebben we terug alles in eigen hand.

Ook en in het bijzonder de 4de Provinciale die hun beter verlicht oefenterrein hebben afgestaan voor de extra training in looplijnen van Avanti A. en jeugd dragen hun steentje bij door mee op te lopen en te supporteren.

Op zondag 25 maart, na het jaarlijks sponsorfeest met de even traditionele champagne en oesters, wordt het opnieuw erop of eronder voor onze “ploeg van het jaar 2017”, Avanti A.

Ontbreek niet op het sponsorfeest! Inschrijven kan nog steeds. Mis deze cruciale wedstrijd niet om 16:00 tegen Merelbeke on top of it geven de ladies van AA Gent (damesploeg) de aftrap

A V A N T I A – R E S E R V E N

In tegenstelling met Avanti A staat zij wel op kop van de rangschikking en volop in de running om kampioen te spelen.

Ook hier hebben enkele spelers van Avanti B, met de juiste ingesteldheid voor hun club, hun steentje bijgedragen in het succes van deze ploeg.

A V A N T I   B & R E S E R V E N

De ploegen hebben het niet onder de markt door het ontbreken van resultaten.

Door de hier boven beschreven omstandigheden en de vele studenten is het geen evidentie voor de trainers & staf om een positieve flow te creëren voor deze vriendenploegen.

Op zondag 25 maart speelt Avanti B om 15:00 tegen Baasrode, voetbal wordt een feest die dag!

J E U G D

Het werk van onze jeugd coördinatoren Gert Coppieters en Walter Engels begint reeds vruchten af te werpen. De jeugdstage op 5 en 6 april is opnieuw een succes in het aantal deelnemers ook van buiten onze club.

Samen met de andere trainers gaan ze er vol voor en zien we de sportieve resultaten week na week verbeteren.

Zo staat de U15 bijvoorbeeld bovenaan de rangschikking en zijn ze goed op weg om de ploeg van het jaar te worden en in aanmerking te komen voor huldiging van sportlaureaten in Stekene!

Wij hopen jullie massaal te mogen ontvangen en te verwennen niet enkel op sportief gebied maar ook op ons jaarlijks sponsorfeest.

Van harte welkom en reeds bij voorbaat dank voor Uw steun !

Het bestuur Avanti Stekene

-Wistjedatje-
Interflower heeft een fijne attentie voorzien voor elke dame op het sponsorfeest

Advertenties
%d bloggers liken dit: