AVANTI STEKENE

3DE AMATEURS

evenement, jeugd, u10, u11, u12, u13, u15, u6, u7, u8, u9

Winnaar paasactie

We hebben een winnaar!

Drie weken lang konden de jeugdspelers van Avanti paaseitjes verkopen. Met deze opbrengst willen we investeren in onze eigen jeugdwerking! Dit jaar heeft deze grondige vernieuwingen gekend en dat begint zijn vruchten af te werpen. Maar we houden het hier niet bij, dit is pas het begin en dus zoeken we ook volgend seizoen er weer flink tegen aan te gaan. Deze actie maakt het dan ook mogelijk dat we meer investeringen kunnen doen die onze jeugdspelers ten goede komen.

Hierbij dan ook hartelijk dank aan iedereen die hier zijn steentje heeft bijgedragen: spelers, ouders, grootouders & sympathiesanten. Zonder jullie steun en inzet zou deze actie niet mogelijk geweest zijn. Het is niet gewoon een success maar een mega success geworden! Oprechte merci!

Gezien er zeer grote verschillen zitten in het aantal spelers per ploeg hebben we het gemiddelde per speler per ploeg berekend om zo de winnaar te kunnen bepalen.

And the winner is …

Team u10a mag op gratis gaan paintballen! Proficiat mannen!

De u10a haalde een gemiddelde van 22,18 zakjes per speler want een zeer knap resultaat is. Eervolle tweede plaats is voor de u13-Pitbulls met een gemiddelde van 16,15 / speler. Derde plaats gaat naar de u8-Leeuwen met een gemiddelde van 13,8.

Extra vermelding voor de 5 top verkopers: 1. Emile Cerpentier (u10a), 2. Jamie van Calster (u11), 3. Floris Peeters (u10b), 4. Kyan Deseyn (u11) en 5. Jonas de Roos (u13).

Hartelijk dank voor de inzet!

Vanwege het Jeugdbestuur.

Advertenties
%d bloggers liken dit: