AVANTI STEKENE

3DE AMATEURS

jeugd, u15, verslag, wedstrijd

Verslag: KVV Zelzate B vs Avanti U15A

Bloed, zweet en … winnen!

Op verplaatsing naar Zelzate. We starten de wedstrijd. Dat het niet gemakkelijk ging worden werd al duidelijk in de eerste minuten: Zelzate combineerde echt wel goed in het middenveld en Avanti stond erbij en keek ernaar. Zelzate kreeg de ene na de andere kans. Al in de 3e minuut moest Jasper, onze keeper, noodgedwongen naar de kant. Een inwendige bloeduitstorting op zijn knie door te vallen op een steen was het oordeel van onze verpleegster Cindy. Dus Delano moest zich in het doel zetten en hoe! Zijn 1e bal dat hij moest pakken op een hoekschop pakte hij klemvast. Goed voor het vertrouwen. Maar Avanti kwam maar niet in de wedstrijd en speelde echt niet goed.

De 2e periode was iets beter en Avanti begon toch wat mee te voetballen. Junior kreeg een kansje maar miste . Ook Zelzate kreeg nog wat kansjes maar echt gevaarlijk waren ze niet . Tim kreeg nog een mooie kans maar miste. Op een heel verre ingooi van Zelzate en wat gepruts voor onze goal kon Zelzate scoren ( 1-0 ), rusten bij een kleine achterstand. De talrijke supporters van Avanti zagen er geen goed oog in.

collage

Kort na de rust scoorde Zelzate onmiddellijk de 2 – 0! Door de benen van Delano. Ik weet niet wat het was maar plots begon Avanti te combineren en druk naar voor te zetten. Arthur zette mooi Sandro vrij en die scoorde de 2-1 . Moet wel zeggen dat onze Kapitein Sandro voor ging in de strijd . Sandro scoorde dan ook de 2 – 2. Nog was het niet gedaan Tim 2 x alleen voor de keeper en plaatste 2 x de bal mooi voorbij de keeper ( 2-3 en 2-4 ). Een vrije trap van Zelzate bracht ze terug tot 3-4.

De laatste 20 minuten was weer eentje op karakter . Junior nog alleen voor de keeper maar miste . het was duidelijk onze topschutter zijn dagje niet . Toen het uitvoetballen van Zelzate volledig mislukte en Jente erbij de pinken bij was om de 3-5 te scoren zag het er terug goed uit. Nog was het niet gedaan want Zelzate kwam terug tot 4-5 op een hoekschop . Het was nu bibberen en beven maar onder impuls van een sterke Sandro en Senne hielden we toch stand.

Lap, de 3 punten toch maar weer binnen en zo blijkt maar dat het elke week knokken wordt. De 2 ploegen van U15 doen het echt wel goed: de A ploeg op 1 en de B ploeg op 2 in hun reeks.

Volgende wedstrijd: inhaalwedstrijd woensdag 4 April 19u30: SK Maldegem – Avanti Stekene

Geschreven door Tom Symoens, foto’s door Isabel de Storme.

IMGP8206

Advertenties
%d bloggers liken dit: