Verslag: SK Maldegem C vs Avanti U15A

Deze inhaalwedstrijd was toch een belangrijke wedstrijd om onze concurentie op 4 punten te zetten in de rangschikking. We begonnen redelijk aan de wedstrijd met een schot van Tim . Het was duidelijk dat het toch weer niet lekker liep . Bij Maldegem speelde er wel een paar goeie spelers en ze probeerde echt altijd wel te voetballen. Na het ene kleine kansje van Tim was het toch wat wachten op het volgende kansje . Maar toen Tim alleen voor de keeper kwam op assist van Jente en de 0-1 scoorde dachten we dat ze vertrokken waren . Maar het lukte niet zo goed met heel veel slordige passen .

De 2e periode was al niet veel beter . Moet wel zeggen dat onze keeper en verdediging nooit in gevaar kwam. Het bleef bij kleine kansjes voor Avanti . Met een mooie actie van Junior op links en een mooie actie van Quino op rechts maar telkens ontbrak de precisie of de laatste pas . Toch lukte we een 2e doelpunt Junior die op aangeven van Arthur de 0-2 scoorde .

De 3e periode was toch wat beter met Jente die naar Junior doorstak en Tim naar Sandro maar de 0-3 bleef uit . Stilletjes begon Maldegem toch wat op te schuiven naar voor en Jasper moest toch er een paar keer tussen komen . Op een vrije trap van Maldegem pakte Jasper heel mooi de bal want het was gene makkelijke bal . Toen Arthur mooi de bal veroverde na een duel en net uit de 16 m trapte scoorde hij de 0-3 .

De laatste periode was een hele moeilijke . Avanti dacht dat de overwinning al binnen was en zakte niet meer terug . Ze waren nu het middenveld volledig kwijt . Toen Maldegem de 1-3 scoorde zagen de supporters de bui al hangen .Het werd nog erger toen ze de 2-3 maakte en met nog ongeveer 10 min te spelen was het toch effen bibberen . Junior brak door randje buitenspel of net niet en scoorde de bevrijdende 2-4 na een mooie passeerbeweging. De veer was weg bij Maldegem en Avanti controleerde terug de wedstrijd . Cisse brak door op rechts maar Junior trefde de paal . Senne trapte zijn vrije trap juist naast de paal . Eindsignaal .

De 3 puntjes zijn binnen en we hebben nu 4 punten voor op de nr 2 Kemzeke . Met nog 4 wedstrijden te spelen zijn we er zeker nog niet . Het zal elke week knokken worden voor de 3 punten .

Volgende wedstrijden:
Zaterdag 7/04 om 11 uur : Avanti Stekene A – Zaffelare B
Zaterdag 14/04 om 11 uur : Avanti Stekene A – Sleidinge B
Zaterdag 21/04 om 13 uur : Wachtebeke – Avanti Stekene A
Zaterdag 28/04 om 11 uur : Avanti Stekene – Kaprijke

Geschreven door Tom Symoens

Advertenties

Reacties zijn gesloten.

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: