Verslag: Avanti U15A vs Zaffelare B

Een wedstrijd eindelijk in een stralende zon! We starten dan ook goed met veel druk naar voor . Quino onderschepte mooi de bal toen Zaffelare wilde uitvoetballen en schoof de bal naar Junior. Onze topschutter twijfelde niet en scoorde de 1–0. Paar minuten later was het omgekeerd Junior stuurde Quino weg en die schoot de 2-0 binnen. Junior had nog een mooie kans op voorzet van Jente maar schoot over . Toen Junior werd gehaakt in het strafschopgebied en Junior deze strafschop binnentrapte stond het 3-0.µ

De 2e periode was ook voor Avanti maar toch speelde we weer niet goed. Tim kreeg nog een kans maar hij schoot op de keeper . Toen Senne een vrije trap nam en Zaffelare de bal niet weg kreeg trapte Junior de 4-0 binnen . Wedtrijd gespeeld en zo dacht Avanti er ook over. Zaffelare kwam meer en meer in de wedstrijd en scoorde dan ook de 4-1 . Jasper moest er weeral tussen komen maar deed dit goed . Junior kreeg nog een kans en de rebound van Jente ging er ook niet in. Rust

imgp8988.jpg

De 3e periode was niet om naar huis te schrijven . Avanti speelde een zwakke partij met veel slordigheden en overal een stapje te laat . Zaffelare kwam er enkele keren mooi uit en Avanti was nergens meer. Vincent trapte nog eens naar doel maar het was ernaast .

De 4e periode was nog slechter . Sandro en Tim kregen rust . Avanti kon geen 2 passen na elkaar geven en waren het voetballen vergeten . Toen Jasper in de fout ging en een bal gewoon in iemand zijn voeten trapte nam Zaffelare deze kado lekker aan . 4-2 . Toen Vincent doorging was er nog een klein kansje maar de verdeiging was juist op tijd . Maar de wedstrijd was gespeeld en we kregen geen enkele kans meer . Eindstand 4-2.

Zeer zwakke wedstrijd veruit de minste partij van Avanti . Kwam het door dat sommige spelers de zware maar toffe voetbalstage hadden gedaan op Avanti ? Maar 3 punten zijn binnen. In de kantine kregen we dan nog het goede nieuws dat Kemzeke zijn wedstrijd verloren heeft tegen Kaprijke. Dus met nog 3 wedstrijden te spelen staan we nu 7 punten voor op de tweede. Als we zaterdag winnen van Sleidinge is Avanti … Kampioen!!

Zaterdag 14 April om 11 uur Avanti – Sleidinge
Zaterdag 21 April om 14 uur Wachtebeke – Avanti
Zaterdag 28 April om 11 uur Avanti – Kaprijke

imgp8975.jpg

Advertenties

Reacties zijn gesloten.

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: