AVANTI STEKENE

3DE AMATEURS

jeugd, u15, verslag

Verslag: SK Wachtebeke vs Avanti U15A

Kampioen of niet ? Doordat SK Kemzeke een extra wedstrijd heeft aangevraagd moesten we terug met spanning uitkijken naar onze wedstrijd . We moesten nog eigenlijk 3 punten hebben voor zeker te zijn . Onze gasten werden dan ook weer scherp gezet door onze trainers .

We begonnen de wedstrijd goed maar tot een echte kans kwam het niet . Op een hoekschop van Arthur kopte Sandro naast . Sandro stuurde met een mooie lange bal Cisse weg maar de keeper was goed uitgekomen . Wachtebeke ging ons bijna helpen met een own goal maar de bal ging er juist naast . Op een vrije trap van Senne na gebeurde er eigenlijk niet veel meer en het bleef dan ook 0-0 .

De 2e periode begon fantastisch . Jente sleepte de bal enig mooi tussen 3 spelers van Wachtebeke door en stuurde dan met een perfecte pas Junior weg . Onze topschutter liet deze kans niet liggen en maakte de 0 – 1 . Daarna een schot van Junior maar recht op de keeper . Wachtebeke kwam alleen voor Jasper maar die was goed bij de pinken vandaag . Senne stuurde Jente nog eens weg richting doel maar Jente was al opzij aan het kijken voor de pas te geven naar Junior maar voor hij het wist was de keeper er ook al , weg kans .

De 3e periode werd het duidelijk dat Avanti altijd maar beter en beter aan het worden was . Jente ging de achterlijn af en legde achteruit maar er was niemand gevolgd . Mooie combinatie Jente – Quino die op zijn beurt Junior bereikte . Junior legde de bal mooi weg 0-2 . Wachtebeke kreeg een vrije trap op mooie plaats maar Jasper ranselde de bal uit zijn doel . Er was een goeie jasper nodig om Wachtebeke van een goal te houden .

De laatste periode was helemaal voor Avanti . Sandro trapte keihard naar doel en de keeper loste en Jorre duwde de bal binnen . Maar de scheids had buitenspel gezien , spijtig . Maar even later werd Cisse foutief gestopt en het was penalthy . Junior maakte daar gretig gebruik van om de 0-3 binnen te trappen en zo een hat-trick te maken .( is trouwens zijn 30e competitie goal ) . Wachtebeke was volledig uitgeteld en werden zot getikt door Avanti . De laatste kans was voor Tim maar zijn schot strande op de paal .

Voila de klus was geklaard en nu is het 100% zeker we zijn kampioen door een colectieve prestatie . Iedereen was bij de pinken met meer als 200% inzet . Volgende week zaterdag om 11 uur de laatste wedstrijd tegen de nr 2 Kaprijke . Avanti wil zijn ongeslagen reeks verder zetten dus het beloofd een spannende wedstrijd te worden . Alle supporters op post !!!!!!

Geschreven door Tom Symoens

Advertenties
%d bloggers liken dit: