AVANTI STEKENE

3DE AMATEURS

avanti a, avanti b, g-ploeg, jeugd

Flash #12 – Avanti Stekene flikt het weer!

Wat moet nog gezegd worden van de ploeg van het jaar, Avanti Stekene A!? Vorig seizoen onverwacht de promotie binnenhalen en nu één wedstrijd voor het einde van de competitie zeker zijn van het behoud in het nationaal voetbal.

Kan het nog straffer !? Onvoorbereid in alle geledingen van de club, met dezelfde spelers en staf, met beperkt budget en een balans in evenwicht! Bij de grote jongens gaan voetballen en zich kunnen handhaven is een prestatie ongezien en zal in de analen van deze club zeker niet ontbreken.

“One team, One Goal” was het motto. Het behoud verzekeren was het objectief

Met dank aan IEDEREEN binnen onze club van vrijwilligers, jeugdspelers, Avanti B en reserven, Avanti A beloften, G- Ploeg, jeugdwerking, bestuursleden, sponsors, supporters, leden vzw tot de spelers van Avanti A en hun staf! Allen hebben bijgedragen tot dit onverhoopt COLLECTIEF succes.

Vandaar gaan we volgende week zondag een feestje bouwen na onze laatste competitie thuiswedstrijd om 15:00 tegen FC Lebbeke !

Voor de aanvang van de wedstrijd wensen we onze U15 kampioenenploeg (ja U leest het goed) al een eerste keer te huldigen. Ook nemen we afscheid van Wouter Koppen, onvolprezen club voetballer die zijn schoenen aan de haak hangt en Silke, onze onbaatzuchtige kinesiste die jaren voortreffelijk werk heeft geleverd.

Wij hopen jullie massaal te mogen ontvangen en te verwennen niet enkel op sportief gebied maar ook op ons feestje.

Van harte welkom en reeds bij voorbaat dank voor Uw steun en aanwezigheid !!!

Het bestuur Avanti Stekene

-Wistjedatje-

Avanti Days op 1, 2 & 3 juni: vergeet je niet in te schrijven in Quiz en BBQ’s!!

Advertenties
%d bloggers liken dit: