AVANTI STEKENE

3DE AMATEURS

Geen categorie

Flash #13 – De apotheose van het voetbalseizoen 2017-2018

Als sponsor, als lid van de vzw, als vrijwilliger , als speler, als ouders van de jeugd en G ploeg, danken wij U oprecht voor U bijdrage en steun voor onze voetbalvereniging Avanti Stekene.

U kan trots zijn op U zelf ,dank zij Uw bijdrage en steun heeft Avanti A zich in het nationaal voetbal kunnen handhaven en noteer alvast 29 juni om 19:00 hun eerste voorbereidingsmatch tegen de eerste ploeg van SK Lokeren!

U kan trots zijn op U zelf, dank zij Uw bijdrage en steun heeft de jeugdwerking een kampioenen ploeg U15 beet, huldiging op 3 juni, en werden er ook halve finales in Waasland cup in de wacht gesleept. Bovendien stellen we vast dat enkele jonge spelertjes worden weg geplukt , misschien zal later blijken dat Avanti Stekene een eerste stap was in een succesvolle voetbal carrière !

U kan trots zijn op U zelf, dank zij Uw bijdrage en steun hebben wij als een van de weinige sport vereniging in Stekene een G Ploeg ( mensen met een beperking) volledig geïntegreerd in onze club.

Deze ploeg zal zijn laatste competitie wedstrijd spelen op zaterdag 2 juni om 16:00, aftrap wordt gegeven door de Schepen van Sport mevr. Lorette De Permentier.

Together we do even better ! We hopen U van harte te mogen begroeten en rekenen op Uw aanwezigheid en ondersteuning om samen met onze ploegen er een apotheose van te maken!

Met vriendelijke groet,

Het Avanti Bestuur

Advertenties
%d bloggers liken dit: