Flash #13 – De apotheose van het voetbalseizoen 2017-2018

Als sponsor, als lid van de vzw, als vrijwilliger , als speler, als ouders van de jeugd en G ploeg, danken wij U oprecht voor U bijdrage en steun voor onze voetbalvereniging Avanti Stekene.

U kan trots zijn op U zelf ,dank zij Uw bijdrage en steun heeft Avanti A zich in het nationaal voetbal kunnen handhaven en noteer alvast 29 juni om 19:00 hun eerste voorbereidingsmatch tegen de eerste ploeg van SK Lokeren!

U kan trots zijn op U zelf, dank zij Uw bijdrage en steun heeft de jeugdwerking een kampioenen ploeg U15 beet, huldiging op 3 juni, en werden er ook halve finales in Waasland cup in de wacht gesleept. Bovendien stellen we vast dat enkele jonge spelertjes worden weg geplukt , misschien zal later blijken dat Avanti Stekene een eerste stap was in een succesvolle voetbal carrière !

U kan trots zijn op U zelf, dank zij Uw bijdrage en steun hebben wij als een van de weinige sport vereniging in Stekene een G Ploeg ( mensen met een beperking) volledig geïntegreerd in onze club.

Deze ploeg zal zijn laatste competitie wedstrijd spelen op zaterdag 2 juni om 16:00, aftrap wordt gegeven door de Schepen van Sport mevr. Lorette De Permentier.

Together we do even better ! We hopen U van harte te mogen begroeten en rekenen op Uw aanwezigheid en ondersteuning om samen met onze ploegen er een apotheose van te maken!

Met vriendelijke groet,

Het Avanti Bestuur

Advertenties

Reacties zijn gesloten.

Create a website or blog at WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: