AVANTI STEKENE

3DE AMATEURS

jeugd, u17, verslag, wedstrijd

Verslag: Avanti U17 vs Klinge

Men kan deze wedstrijd makkelijk samenvatten . “eenrichtingsvoetbal”. Het leek wel de wedstrijd Ijsland – België. Avanti duidelijk de betere ploeg en Klinge de bal gewoon wegtrappen.

We startten dan ook mooi met de ene na de andere kans. Junior met een schotje maar naast . Arthur die Tim een paar keer mooi wegstuurde maar telkens ontbrak de laaste pas of stond er wel iemand in de weg. Arthur was duidelijk in zijn nopjes en trapte dan ook meermaals naar het doel maar verder dan de lat kwam hij niet . 0-0

De 2 e periode was nog maar juist bezig of Avanti combineerde enig mooi over verschillende pionnen. Tim als laatste schoof de bal voor het doel maar een aangestormde Jente kon zijn voet er juist niet tegen zetten en de rebound van Jos stuitte op de paal . Zeer spijtig dit was een fantastische goal geweest . Klinge kwam er echt niet meer uit nu en Arthur schoot nog eens naar doel maar de keeper duwde de bal tegen de lat . Open kans voor Tim maar die besloot veel te overhaast . Dylan nog een kans maar het bleef 0-0.

imgp0202.jpg

Na de rust dachten de supporters dat we echt deze wedstrijd gingen winnen maar de vraag was wie ging er scooren ? Avanti wilde nu wel de boel een beetje forceren en het werd wat rommeliger en de Klinge kwam soms toch wel een beetje opzetten . Onze verdediging moest attent blijven want voetbal blijft voetbal . Delano schoot nog eens voorlangs maar het was heel wat minder dan de 1e helft .

De laatste periode werd Avanti echt zenuwachtig en vergaten echt mooi te combineren . We schoten nogmaals tegen de lat maar ja dat is er niet in he . Toen Klinge rood kreeg voor een lichte tik ging Avanti voluit voor de aanval maar verder dan Jos over en Schot van Delano en Arthur kwamen we niet . Dus 0-0 na 80 min . Spijtig wat hier zat echt meer in maar ja voatbal is nog altijd doelpunten maken . Maar hier leren onze gasten ook weer uit en op naar de volgende wedstrijd!

Geschreven door Tom Symoens
Foto’s door Isabel de Storme

Advertenties
%d bloggers liken dit: