AVANTI STEKENE

3DE AMATEURS

jeugd, u10, u11, u12, u13, u15, u6, u7, u8, u9

Voetbalstage Herfst 2018

UPDATE: De stage is volzet en de inschrijvingen zijn afgesloten. Wij verwachten jullie voor die spetterende dagen vol voetbal met top trainers!

Na het grote succes van onze herfststage organiseert onze club opnieuw een voetbalstage voor iedereen tussen 5 en 15 jaar (U6 tem U15). De stage zal doorgaan tijdens de herstvakantie van maandag 29 tot woensdag 31 oktober.

Heb je zin in drie dagen vol voetbalplezier waar je wordt bijgestaan door uitstekende gediplomeerde trainers? Schrijf je dan zeker in!

Aanbod

  • Drie dagen voetbalplezier van 9u15 tot 15u30
  • Opvang mogelijk vanaf 8u30 tot 17u00
  • Gediplomeerde trainers met groepjes van max. 10 spelers
  • Warme maaltijd
  • Drankje (water) & tussendoortje (tijdens pauzes)
  • Drankje (water) (tijdens middagmaaltijd)

Inschrijven
Inschrijven doe je door het onderstaande formulier in te vullen. Daarna sturen we je zo snel mogelijk een antwoord met de bevestiging van inschrijving en betalingsgegevens. Inschrijven voor 15 oktober 2018! Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt!

Kostprijs: 90 euro

Annuleren kan kosteloos tot 14 dagen voor de stage (voor 15 oktober). Later annuleren kan tot 1 dag voor aanvang, mits geldig doktersbewijs (ziekte of blessure). Je betaalt dan enkel een onkostenforfait tot 30 euro. Indien je niet deelneemt aan de stage en je laat dit niet weten dan kun je het betaalde bedrag niet terugvorderen.

Advertenties
%d bloggers liken dit: