AVANTI STEKENE

3DE AMATEURS

jeugd, u17, verslag, wedstrijd

Verslag: Avanti U17 vs Assenede

We begonnen uitstekend aan de wedstrijd met direct al een schot van Sandro . Vlak erna kreeg Junior een mooie kans maar zijn lob strandde op de paal . Jente had nog een kansje maar hij besloot overhaast voorlangs . Assende kwam nu toch wel opzetten maar verder dan een schot kwamen ze niet .Toen Senne Tim wegstuurde naar doel was een goede keeper nodig om de 0-0 op bord te houden . Daarna viel het wat stil met veel middenveld voetbal .

De 2e periode was Assenede duidelijk de betere ploeg en moest Jarno er een paar keer gepast tussen komen . Assenede wilde een penalty voor een handsbal van Arthur maar de scheids zag er niks verkeerd in . Avanti probeerde toch eens tegen te prikken maar verder dan een schot van Sandro kwamen we niet . Rust en 0-0

imgp0270.jpg

Na de rust wilde Assenede echt wel scooren . Een schot op de lat en een speler van Assenede was goed gevolgd en duwde de 0-1 binnen . Assenede kreeg de ene na de andere kans en er was een goede Jarno nodig . Toen Avanti toch eens tegen prikte was het direct bingo . Junior naar Jente en die stuurde Tim perfect op weg naar doel . Tim kapte eerst nog een speler uit en trapte dan de 1-1 binnen. Jarno hield ons terug in de wedstrijd met uitstekende beenveeg . Tim was nu echt wel ‘on fire ‘ en kreeg nog een mooie kans om Avanti op voorsprong te schieten maar Assenede belette dit .

De 4e periode was duidelijk voor Assenede . Ons middenveld was duidelijk moe en Assenede scoorde de 1-2 . De coach wilde meer druk naar voor en onder leiding van een sterke Senne probeerde Avanti toch iets terug te doen . Maar een kleine dekkingsfout was er te veel aan en Assenede scoorde de 1-3 Avanti kreeg nog een kansje maar het bleef 1-3 . Verdienstelijke wedstrijd van Avanti met op veld maar 7 echte U 17 spelers en maar 1 wisselspeler .

Volgende wedstrijd op verplaatsing tegen Zelzate.

Geschreven door Tom Symoens
Foto’s door Isabel de Storme

imgp0274.jpg

imgp0263.jpg

Advertenties
%d bloggers liken dit: