AVANTI STEKENE

3DE AMATEURS

jeugd, u17, verslag, wedstrijd

Verslag: Avanti U17 vs Daknam B

We begonnen onze wedstrijd zeer goed met veel druk naar voor . Na een mooie hoekschop van Arthur nam Senne de bal in 1 tijd aan , maar er stond een speler van ons in de weg om een goal te maken . Senne besloot nog eens voorlangs . Avanti was duidelijk beter dan Daknam maar de verdiende goal bleef uit . Jente had het uitspelen van Daknam goed gezien en stormde alleen op de keeper maar zijn schot was te flauw . Nog een open kans van Tim op een mooie pas van Senne maar het bleef 0-0 .

De 2e periode was terug voor Avanti . Senne trapte mooi naar doel met zijn linkse voet maar de keeper van Daknam keepte wel heel goed . Jente stuurde Tim nog eens weg maar scoren lukte weer niet . Daknam kwam wel stilletjes aan opzetten maar ons centraal duo ( Oety – Quino ) deed dat heel goed . Senne ging nog eens alleen door maar weer was het niet goed in de afwerking . rust en 0-0.

IMGP0337

Na de rust was het evenwichtige wedstrijd . Juist uit de kleedkamer kreeg Jente terug een mooie kans maar zijn schot was te flauw . Daknam kwam nu wel goed opzetten met enkele halve kansen . Athur nog eens mooi naar Jente . Jente wilde de keeper tegenvoets nemen maar de keeper redde weer mooi . Waar blijf onze verdiende goal ???? En ja wat denk je Daknam scoorde en het stond plots 0-1 .

De laatste 20 min zette Avanti Alles op alles . Tim kwam nu echt in de goede drive en zette echt druk naar voor . Dylan naar Tim en in 2 tijden scoorde hij de verdiende 1-1 . Plots was Avanti on fire en 2 minuten na de 1-1 scoorde Tim met een mooi afstandschot de 2-1 . Daknam was nu echt wel uitgeteld en toen Tim foutief werd gestopt was het penalthy . Junior zette deze penalthy fijnloos om en het stond 3-1 . Jente kreeg nog een gele kaart met een swalbe volgens mij overdreven van de scheids . Die wel een goede wedstrijd floot .

Eindsignaal en de 1e overwinning is binnen . Knap gedaan van gans de ploeg!!

Volgende wedstrijd: zaterdag 6/10 Sk Wachtebeke – Avanti Stekene 13 uur

Geschreven door Tom Symoens.
Foto’s door Isabel de Storme

IMGP0327

Advertenties
%d bloggers liken dit: