AVANTI STEKENE

3DE AMATEURS

jeugd, u17, verslag, wedstrijd

Verslag: SK Wachtebeke vs Avanti U17

Na de 3 punten van vorige week gingen we vol vertrouwen op bezoek bij Wachtebeke . We begonnen goed aan de wedstrijd met druk naar voor .Junior besloot al direct met een schot op de lat . Dylan stuurde Tim naar voor maar die trapte recht op de keeper . De nieuw aangesloten Keyno naar Dylan die op zijn beurt Tim bediende maar weer was het geen goal . Vlak erna kreeg Dylan nog een kans . Tim en Dylan waren een gevaar voor Wachtebeke maar scoorde lukte (nog ) niet . Wachtebeke kwam toch wat beter in de wedstrijd en het was onze keeper Jarno die mooi redde . 0-0 na 20 min.

De ingevallen Seppe , spits van dienst , stuurde Dylan alleen op de keeper maar de scheids had er buitenspel in gezien . Overgens een heel zwakke scheids . Toen Tim Dylan in het hoekje stuurde zette deze mooi voor. Jente ging het duel aan met de keeper zodat hij het moeilijk had en erachter stond Seppe helemaal alleen en kon de 0 – 1 binnentrappen . En toch speelde we geen goeie wedstrijd ons middenveld ( Senne en Arthur ) verloren elk duel en kwamen overal een stapje te laat . Als deze 2 niet in de wedstrijd zitten wordt het heel moeilijk voor ons . Wachtebeke scoorde dan ook tegen op een vermijdbare vrije trap. 1-1 .Tim en Seppe kregen nog een heel mooie kans maar ook Wachtebeke het was een open wedstrijd .Rust 1-1

IMGP0388

De 3e periode begon Avanti plots te voetballen en Wachtebeke kreeg het moeilijk en moesten achteruit . Junior schoot eens naar doel en Seppe trapte de rebound op een vrije trap van Senne naast . Plots kreeg Wachtebeke een kansje maar Jarno stond weer op de juiste plaats . Arthur mooi naar Jente en stuurde Tim mooi op de keeper af maar Tim schoot in het zijnet . Arhtur en Senne begonnen beter in de wedstrijd te zitten en nadat Senne zijn 1e duel won en Tim wegstuurde schoot Tim in 2 tijden de 1-2 binnen. Nog was het niet gedaan Jente naar Tim die 2 aanslagen overleefde en uit de kluts scoorde Seppe de 1-3 .

De wedstrijd was nu echt van Avanti en we kregen nog kansen . Tim in 1 tijd naast mooi geprobeerd van Tim . De mooiste goal moest nog komen . Junior naar Tim die Arthur wegstuurde die legde op zijn beurt de bal af naar Dylan die met zijne links voet mooi binnentrapte . 1-4 . Alle 2 de ploegen begonnen moe te worden maar het middenveld was nu van ons . Jente schermde zijn bal mooi af naar Arthur die met zijn linkse op de deklat trapte . In de blessuretijd kreeg Wachtebeke nog een penalty dus de eindstand was 2-4 .

Voila 6 op 6 mooie prestatie van weer gans de ploeg het was geen makkelijke wedstrijd.

Volgende wedstrijd : Zaterdag 13 Okt. 15 uur Avanti Stekene – VOS Reinaert Sinaai

Geschreven door Tom Symoens
Foto’s door Isabel de Storme

IMGP0382

Advertenties
%d bloggers liken dit: