AVANTI STEKENE

3DE AMATEURS

Geen categorie

Verslag: Avanti U17 vs VOS Reinaert

Onder een stralende zon waren onze U 17’ers er klaar voor tegen VOS Reinaert om een pracht prestatie neer te zetten . We konden de wedstrijd niet beter beginnen . In de 1e min was het al bingo alleen onze fotografe Isabel en de reporter waren al te plaatse. Jente nam een corner in 1 tijd op de slof en het was 1 – 0 . Vos Reinaert kreeg geen voet aan de grond . Schoten van Tim en Delano gingen nog voorlangs . Maar op het einde van de 1e periode was het Junior en Dylan die nog scoorde ( 2-0 en 3-0 )

De druk van Avanti bleef duren . De ene kans na de andere kans kregen we . De hoekschoppen van Arthur waren perfect en daar scoorde we weer op nu was het Tim ( 4-0 ) . VOS Reinaert prikte toch eens tegen ( 4- 1 ) . Toen de Jente alleen op de keeper afging en de grote jongens van VOS Reinaert hem niet kunnen volgen was het 5-1 . Keyno stuurde Dylan nog eens weg en het was 6 -1 . Rust

IMGP0423

De 2e helft kunnen we kort samenvatten . Goals goals en goals . De ene goal na de andere goal en VOS Reinaert was geen partij meer. Dylan , Seppe , Tim , Junior en Jente waren de schutters van dienst . Op het B veld was het spannender daar speelde onze U 15 een pracht wedstrijd tegen Sinaai nipt met 1-2 verloren . Onze supporters waren meer naar die wedstrijd aan het kijken .
Eindstand was 15 – 1 Goals gemaakt door Dylan ( 5 x ) Seppe ( 2 x ) Tim ( 3 x ) Jente ( 3 x ) en Junior ( 2 x ) .

Prachtige wedstrijd onder een stralende zon .
Volgende Wedstrijd Zaterdag 20 Okt. Om 14 uur Klinge – Avanti Stekene

Geschreven door Tom Symoens.
Foto’s door Isabel de Storme

IMGP0421

Advertenties
%d bloggers liken dit: