AVANTI STEKENE

3DE AMATEURS

Geen categorie

Flash #4 – Seizoen is schitterend begonnen!

Beste supporters, spelers en ouders,

Wat mogen we fier zijn op onze club! Alle afdelingen van jeugd tot g-ploeg tot senioren hebben een TOP start gemaakt.

>> Jeugd

Op 29, 30 en 31 oktober wordt opnieuw een TOP jeugdstage georganiseerd! Zelfs een groot aantal spelers van buiten onze club hebben zich ingeschreven en dit alles onder deskundig leiding van allemaal gediplomeerde TOP trainers. Deze herfststage belooft weer een leuke drie daagse met techniek en spel maar ook veel plezier! De ideale voorbereiding voor ons herfsttornooi…

Want op donderdag 1 November is het andermaal voetbalfeest voor de jonge garde van Avanti Stekene! Van ’s morgens tot ’s avonds zullen tot meer dan 300 spelers en clubs van Lokeren tot Waasland-Beveren deelnemen aan ons TOP herfsttornooi. Kom genieten van de nieuwe Ronaldo’s, Messie’s of Neymars’s van onze contreien!

>> G Ploeg

Waar onze sympathieke ploeg ook speelt, steeds zijn ze ware ambassadeurs die Avanti Stekene in een positief daglicht plaatsen! Uitstekende publieke relations dankzij de TOP begeleiding !

>> Senioren

Avanti A en Reserve elftal beleven een onwaarschijnlijke start van de competitie! Beide elftallen staan in de TOP van het
klassement. En dit alles dankzij U, onze twaalfde man, die trouw en massaal de recente thuis wedstrijden bijwoonde, waarvoor dank!

Mogen wij ook vragen om massaal deze ploegen te blijven sportief te ondersteunen op de volgende TOP thuiswedstrijden tegen een van de toppers uit de reeks:

>> Zondag 28/10 om 15:00 Avanti Stekene A – KVC Jong Lede
>> Vrijdag 02/11 om 20:00 Avanti Stekene (Reserven) – Svelta Melsele

Wij gebruiken ook deze gelegenheid om U reeds uit te nodigen voor onze volgende TOP club evenement! Op zaterdag 24 november en zondag 25 november organiseren we ons jaarlijkse mosselfestijn waarvan de deelnemers ook gratis van de thuiswedstrijd tegen Kampenhout kunnen genieten. (inschrijving in bijlage). Dit evenement is ten voordele van zowel jeugd, g-ploeg als senoiren. We are one big soccer family! We are Avanti!

Het Hoofd- & Jeugd Bestuur danken U reeds bij voorbaat voor Uw steun en aanwezigheid !!!

Advertenties
%d bloggers liken dit: