AVANTI STEKENE

3DE AMATEURS

jeugd, u17, verslag, wedstrijd

Verslag: Avanti U17 vs Sinaai

Na een mooie 12 op 12 kregen we de leider Sinaai op bezoek . Onder de toeschouwers kwam onze voorzitter Jan ook eens een kijkje nemen naar de toekomst van Avanti Stekene .

We begonnen goed aan de wedstrijd en het was rap duidelijk dat Sinaai geen makkelijke middag ging hebben. Sinaai speelde heel veel de lange bal en Avanti wilde combineren . Een schot van Sinaai was het eerste dat de wedstrijd spannend maakte . Avanti kwam er eens mooi gecombineerd uit maar de keeper van Sinaai was zeer goed bij de pinken en sloeg elke aanval af . Onze keeper Jarno moest alles uit de kast halen om een schot van Sinaai uit de kruising te ranselen . 0-0 na 20 min .

IMGP0504

Avanti kwam nu toch iets meer opzetten . Jente deed een mooie combinatie met Tim die op zijn beurt Senne bediende maar zijn schot was recht op de keeper . Sinaai speelde nu wat op de counter maar waren wel altijd levensgevaarlijk . Arthur stuurde Dylan eens weg maar weer stond de keeper in de weg . Jente lanceerde een sterke Dylan die op weg was de 1-0 de scoren maar juist dat hij wilde trappen sprong de bal omhoog en weg was de kans .Senne bediende met een vrije trap de vrijstaande Arthur maar zijn kopbal ging juist over . Vlak voor de rust was Sinaai de betere ploeg met op het laatste een reuze kans maar de bal ging voorlangs . Rust.

IMGP0519

Na de rust was Avanti toch wel de betere ploeg maar het was Sinaai die de eerste kans kreeg . Ook een kopbal van Sinaai ging er niet in . Arthur lanceerde Tim maar kon juist niet de hele goede keeper van Sinaai passeren en weg was de kans . Op een hoekschop van Arthur kopte Senne voorlangs . Toen Tim en Keano de keeper het moeilijk ging maken maar Keano miste voor een open doel maar je moet wel zeggen dat het snel moest gebeuren . Avanti heeft de wedstrijd in handen en Sinaai kreunde maar brak niet .

IMGP0515

De laatste 20 min waren super spannend . Dylan werd nogmaals weggestuurd door Arthur maar zijn lob dwarrelde juist naast de verkeerde kant van de paal . Sinaai was gewaarschuwd en waren tevreden met een puntje . Dat wil ook veel zeggen welk respect onze jonge jongens hebben af gedwongen gedurende de wedstrijd . Tim besloot nog eens op de keeper maar het bleef 0-0 .

Volgend weekend is er geen wedstrijd voor onze U 17 . Assenede heeft uitstel gevraagd en deze wedstrijd word op woensdag 14 / 11 gespeeld .
Volgende wedstrijd Zaterdag 10/11 om 15 uur Avanti Stekene – Zelzate

Geschreven door Tom Symoens
Foto’s door Isabel de Storme

Advertenties
%d bloggers liken dit: