AVANTI STEKENE

3DE AMATEURS

jeugd, u17, verslag, wedstrijd

Verslag: Avanti U17 vs KVV Zelzate B

Onze wedstrijd tegen Zelzate was geen makkelijke wedstrijd . Zelzate was fysisch veel groter en sterker dan onze pluimgewichtjes . We begonnen de wedstrijd goed . Met Jente die een halve kans kreeg . Het was in het begin ook een hele scherpe wedstrijd met Avanti dat probeerde te voetballen en Zelzate met heel veel brute kracht .Tim nog een mooie actie maar de bal ging er niet in . Samenspel Tim – Jente maar geen echt gevaar . Zelzate kwam soms ook goed opzetten maar het bleef 0-0 . Toen was Senne zijn moment gekomen . Hij zette hem zeer goed door rechts en zijn voorzet was perfect . Misverstand tussen de keeper en de verdedeging en Tim die hier van profiteerde en het stond 1-0 .

De 2e periode was wat minder en er gebeurde niet zo veel . De jonge scheids verwittigde de spelers van Zelzate wel iets te vaak en hield zijn kaarten op zak . Zelzate was constant aan het klagen en zagen en speelde soms wel op het randje . Senne stuurde Keano op weg naar doel maar hij moest iets te lang zoeken naar zijn rechtse voet en weg was de kans . Zelzate maakte op slag van rust de 1 – 1 een prachtige goal recht in de kruising . Jarno stond er bij en keek ernaar .Rust

We begonnen terug wat beter aan de wedstrijd Arthur voorlangs en Dylan die naar het doel trapte . Eindelijk had de scheids zijn kaarten gevonden en deelde nu wel de gele kaart uit . Zelzate werd nu wat beter en beter en we hadden het echt niet gemakkelijk . Toen Quino hem miskeek op een uittrap van de keeper kreeg Zelzate de kans voor een doelpunt en het gebeurde ook . 1-2 Vlak erna nog een open kans voor Zelzate .

De laatste periode was Avanti niet goed meer en Zelzate was wel iets beter . Avanti wilde wel wat druk zetten maar het lukte niet meer . Keano kreeg nog een mooie kans maar hij miste . Jarno redde nog eens mooi maar het bleef 1-2 .

Volgende wedstrijd Woensdag 14 november om 19 uur Assenede – Avanti Stekene .

Geschreven door Tom Symoens

Advertenties
%d bloggers liken dit: