AVANTI STEKENE

3DE AMATEURS

jeugd, u17, verslag, wedstrijd

Verslag: Avanti U17 vs SK Wachtebeke

De wedstrijd begon flauw . Wachtebeke was maar juist met 11 spelers en wij konden onze wissels gebruiken . Lichte druk van Avanti zonder weinig kansen . Jente kwam alleen eens de grote rechthoek ingedoken maar in plaats van te trappen gaf hij de bal opzij weg was de kans . Moet wel zeggen dat Wachtebeke ook zijn best deed en kregen ook een paar kansjes . Arthur probeerde nog eens van op afstand maar zijn schot was te flauw .

De 2e periode kreeg Wachtebeke een open kans maar ze miste onbegrijpelijk. Jente stond nu centraal en lanceerde Jos maar die besloot recht op de keeper . Toen Arthur slecht weg werkte schoot wachtebeke op de bovenkant van de lat .Jos trapte nog eens naar doel maar de keeper lag goed in de hoek . Toen Tim hem doorzette op links en Junior 2 man in de wind zette en op zijn beurt Jente bediende plaatste Jente de bal mooi naast te keeper 1-0 . juist voor de rust een dubbel pas Tim – Jente – Tim en Arthur trapte te zwak met zijn linker voet . Rust

IMGP0597

Na de rust was het niet veel beter met veel middenveld voetbal . Wachtebeke probeerde met ons mee te voetballen en lukte er soms mooi in . Maar telkens als Avanti naar het doel trok was het toch altijd wel gevaarlijk . Delano probeerde het eens van op afstand maar de keeper stond goed opgesteld . Zolang dat het maar 1-0 staat bleef het wel spannend.

De laaste periode was voor Avanti . Met gebrek aan wissels van Wachtebeke begonnen ze moe te worden . Toen Junior de linker kant opdoekte en de bal voor de goal bracht was het weer Jente die op de juiste plaats stond en de bal naast de keeper schoof . 2-0 . Avanti kreeg nog een vrije trap op een mooie plaats maar Sandro dropte de bal over het doel . Keano speelde een sterke wedstrijd en zag dit ook beloond met een doelpunt . Hij zette hem goed door op rechts en trapte de bal in 2 tijden binnen . 3-0 . De goede scheids vond dat het goed geweest was en fluitte de wedstrijd af .

De 3 puntjes waren binnen na een collectieve goede wedstrijd . Nog 1 wedstrijd voor de winterstop .

Volgende wedstrijd Zaterdag 1 Dec. 14 uur VOS Reinaert – Avanti Stekene

Advertenties
%d bloggers liken dit: