AVANTI STEKENE

3DE AMATEURS

jeugd, u17, verslag, wedstrijd

Verslag: V.O.S. Reinaert vs Avanti U17

Onze laatste wedstrijd van de 1e helft van het seizoen was tegen VOS Reinaert . De wedstrijd begon en de regen begon ook . Al een geluk dat de toeschouwers een mooi afdak hadden .

Avanti startte redelijk goed met veel druk naarvoor . Na een hoekschop van Arthur kopte Jente juist naast . Over de scheids gaan we niet veel zeggen die was gewoon slecht voor beide kanten . Een handsspel van VOS Reinaert maar niet gezien door de scheids . Avanti gooide nu alle remmen los . Junior tussen 2 man maar juist voorbij de paal . Jente stuurde tot 2 maal toe Tim op weg naar een goal maar Tim had pech in de afwerking . De scheids zag geen penalthy toen Tim weggemaaid werd in het strafschopgebied dus 0-0 na 20 min.

De wedstrijd begon terug met een open kans voor Tim maar hij miste terug onbegrijpelijk . Toen Jente ging storen en enig mooi de bal afsnoepte van de tegenstander zette hij de bal mooi voor naar Tim die echt niet kon missen . 0-1 . Avanti was nu echt wel beter en een mooi samenspel tussen Arthur en Jente maar het bleef 0-1 . VOS Reinaert kreeg toch een mooie kans maar trapte op de lat . Avanti was verwittigd maar konden toch de druk van VOS Reinaert niet afhouden er was een streke Quino nodig om elke aanval af te weren . Rust

IMGP0626

Na de rust begonnen we geweldig Junior slalomde tussen 3 spelers en maakte heel mooi de 0-2 . Avanti dacht dat de buit al binnen was en lieten VOS Reinaert in de wedstrijd komen . Jarno miskeek hem volledig op een bal maar de bal rolde juist naast de paal . We gingen door een moeilijke periode wat gebruikelijk is . Onze 3e periode is altijd de moeilijkste. Een schot van Delano was het enige wat we er tegen konden doen .

De laatste periode was een terug een betere Avanti te zien . Mooi samenspel in de aanval maar Jente trapte de bal op de paal . Het begon ook wat feller te worden . Toen Oety te kort terug speelde naar Jarno kreeg VOS Reinaert een heel mooie kans maar miste . Een schot van Senne ging voorlangs . Delano zette hem mooi door en zette Jente voor het doel maar hij paste naar Junior die op zijn beurt nog eens Jos bediende maar die was te verrast om te scoren . Het bleef dan ook 0-2 . Einde

Voila de heenronde sluiten we af met 24 punten en een mooie 4 plaats . Nu effen de riem eraf om dan terug in 2019 te schitteren.
Succes met de examens jongens!

Geschreven door Tom Symoens
Foto’s door Isabel de Storme

IMGP0624

Advertenties
%d bloggers liken dit: