AVANTI STEKENE

3DE AMATEURS

jeugd, u17, verslag, wedstrijd

Verslag: KFC Sint-Gillis-Waas vs Avanti U17

We zijn terug vertrokken voor het 2 e deel van het seizoen . We zijn nu ingedeeld in een moeilijkere reeks een niveautje hoger maar hier kunnen onze jongens ook weer uit leren.

We begonnen met Sandro in de spits. Ik moet zeggen dat we de wedstrijd goed begonnen . Mooie actie Sandro – Arthur maar geen echt gevaar . Sint-Gillis-Waas liet ons wat meer in de wedstrijd komen want Tim kwam juist te kort op een voorzet van Sandro . Uit het niks kwam Sint-Gillis op oorsprong 1-0 en vlak erna stond het 2-0 omdat Stijn hem miskeek.

De 2e periode begonnen we terug met volle moed. Tim werd foutief gestopt juist voor het strafschopgebied met een gele kaart als gevolg . Jarno redde nog mooi maar het werd duidelijk dat Sint-Gillis beter en beter werd en na een mooi uitgespeelde aanval stond het dan ook 3-0 . Ons middenveld zag alle kleuren van de regenboog en kwamen overal 2 stappen te kort . Rust

20190112_130901.jpg

De 3 e en 4 e periode kunnen we kort samenvatten slecht slecht en superslecht . We waren nergens meer en Sint-Gillis werd dan nog wat geholpen door de scheidsrechter. De 4-0 off-side en de 5-0 een fout op onze keeper . Sint-Gillis drukte nu echt wel door en scoorde nu aan de lopende band met als eindstand: 9-0 .

Al wat slecht was werd nu echt wel duidelijk veruit onze slechtste wedstrijd van het seizoen . De trainers waren dan ook terecht niet tevreden en maandag zullen onze spelers het wel horen dat er nog veel werk is aan de winkel . Ook een slechte voorbereiding voor volgende week de derby tegen SK Kemzeke op zaterdag 19 Januari om 10 uur .

Geschreven door Tom Symoens.
Foto’s door ?

20190112_142826.jpg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: