AVANTI STEKENE

3DE AMATEURS

jeugd, u17, verslag, wedstrijd

Verslag: Avanti U17 vs SK Kemzeke

Op een moeilijk te bespelen veld gingen onze U17 met volle moed er tegen aan. De eerste minuten waren voor Kemzeke. Kemzeke nam een blitzstart en kregen een paar mooie kansjes . Dan nam Avanti het spel over en kregen een paar hoekschoppen. Sandro onze spits schoot naar het doel maar de keeper redde mooi . 0-0 na 20 min.

Kemzeke verhoogde de druk maar Avanti plooide niet. Opeens stond het 0-1 uit de kluts , we gingen met 3 naar de bal en niemand had hem. Avanti herstelde terug het evenwicht en het was een mooie wedstrijd om naar te kijken . Toen de spits van Kemzeke met heel veel kracht doorging en duwde gewoon 2 spelers opzij en de 0-2 scoorde leek het over voor ons . Avanti ging nu door en Senne kreeg een mooie kans maar miste . Toen ging de jonge scheids in de fout en Kemzeke kreeg een penalty dat geen penalty was 0-3. Rust

imgp1072.jpg

De 2e helft begon en Kemzeke scoorde direct de 0-4 na een mooie actie . De spits ging voluit door op Oety die van het veld gedragen moest worden . Hopelijk valt de blessure mee . Sandro kreeg een mooie kans maar miste . Avanti liet hun kopjes niet hangen en strijden voor elke meter tegen een sterk Kemzeke .

De laatste 20 min probeerde Avanti toch te scoren . Kemzeke prikte toch nog 2 x tegen en de overdreven cijfers stonden op het bord 0-5 / 0-6 . En toch wilden we nog scoren . Tim ging alleen door en scoorde de 1-6 . Ook een verdiend doelpunt.

Volgende week een uitwedstrijd tegen Kruibeke om 13 uur

Geschreven door Tom Symoens
Foto’s door Isabel de Storme

imgp1077

Advertenties
%d bloggers liken dit: