AVANTI STEKENE

3DE AMATEURS

jeugd, u17, verslag, wedstrijd

Verslag: HRS Haasdonk vs Avanti U17

Na 2 weken geen voetbal moesten onze U17 de verplaatsing maken naar Haasdonk . Iedereen was fit dus we konden er volop tegen aan . De wedstrijd begon maar onze jongens waren echt nog niet goed wakker . Het middenveld werd overlopen en achteraan stonden we veel te ver van de man . Haasdonk domineerde en scoorde ook logisch de 1-0 . Een veel te gemakkelijke goal maar nog waren we niet wakker toen Haasdonk de verdiende 2-0 scoorde .

De 2e periode waren we plots wel wakker . Moet wel zeggen dat Jente zich volledig in zijn sas voelde op het kunstgras . Jente zette voor met links maar niemand gevolgd . De inzet van onze invallers zorgde er wel voor dat plots er iedereen in geloofde . Achteraan was het nog wel uitkijken voor de snelle spitsen van Haasdonk . Cisse zette hem goed door op rechts maar een echte kans werd het niet . Jente trapte nog eens naar doel maar recht op de keeper . Senne onderschepte een aanval en na een mooie actie Delano – Cisse trapte Jente de 2-1 binnen . Jente lanceerde Dylan nog eens maar juist naast . Toen Cisse een misverstand van Haasdonk afstrafte stond het plots 2-2 . Verdiend . Arthur trapte nog eens naar doel maar de keeper was bij de pinken . Stijn gooide naar Jente die met een kattenpootje de keeper verraste maar de bal werd op de lijn weggetrapt. Rust

Na de rust was de 1e kans terug voor ons maar Tim kon juist niet goed afwerken . Haasdonk kwam nu goed opzetten en er was een uitstekende Jarno nodig om Haasdonk van een doelpunt te houden . Oety onderschepte de bal en na een mooie actie zette Cisse de keeper onder druk en die blunderde en we stonden 2-3 voor . Haasdonk kwam nu echt wel opzetten met de wind in de rug . Jarno duwde een bal mooi op de lat en het bleef 2-3 . Moet wel zeggen dat onze verdediging nu er wel stond onder leiding van Senne . Stijn , Quino , Jos , Delano en Oety waren heel scherp nu . En toch konden we af en toe counteren mooie actie Jos – Tim – Jente en bijna een own-goal .

De laatste periode wilde Haasdonk echt wel de 3 punten en begonnen ook iets feller in de duels te gaan . Haasdonk scoorde dan ook een mooi doelpunt 3-3 . De spanning was nu echt wel te snijden . Haasdonk vol in de aanval maar een sterke Jarno belette de overwinning van Haasdonk . Cisse ging door en een horror tackel op hem werd maar bestraft met een gele kaart . Al een geluk dat zijn been niet bleef staan anders had het veel erger kunnen zijn . Op deze vrije trap hadden we bijna de overwinnig gepakt maar zowel Jente als Sandro kwamen juist te laat . Haasdonk kreeg nog een mooie kans maar het bleef 3-3 .

Voila het eerste puntje is binnen . Wie had dat gedacht na de 1e 20 min ? Goed voor het vertrouwen en op naar volgende week een uitwedstrijd tegen Bosdam Beveren.

Geschreven door Tom Symoens

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: