AVANTI STEKENE

3DE AMATEURS

jeugd, u17, verslag, wedstrijd

Verslag: Avanti U17 vs SKN Sint-Niklaas

Onder een stralende zon gingen we voluit tegen SK Sint-Niklaas. In het begin was het wel duidelijk dat Sint-Niklaas wel iets beter was . Ze waren van gestalte veel groter dan onze mannen . Ze kregen dan ook het 1e gevaar via een vrije trap . Avanti kon de aanvalllen van Sint-Niklaas redelijk goed opvangen. Tim , de man in vorm , met een mooie actie maar bal iets te ver van de voet. Mooie samenspel Jente-Junior randje buitenspel maar geen goal. Jarno nog met een mooie redding . Toen kreeg Tim een open kans maar de keeper redde . Toen Tim doorging beging Sint-Niklaas een penaltyfout op Tim maar Tim wilde de bal nog binnen te houden en zo was het geen penalthy. Spijtig .

De 2e periode zakte het niveau van het spel . Sint-Niklaas met lange ballen en met weinig voetbal en wij kwamen fysisch wel iets te kort tegen die grote mannen. Als er gevaar was van Avanti was telkens Tim erbij betrokken . Weer een lichte penalthyfout op Tim maar de scheids was van een bedenkelijk niveau. Rust 0-0.

IMGP1131

De 2e helft was het al niet veel beter en was het een zwakke wedstrijd . Sint-Niklaas ging door op rechts en er was geen rugdekking bij ons en kon zo doorgaan op Jarno en via de 1e paal schoot hij de 0-1 binnen. Wel verdiend op dat moment. Sint-Niklaas voetbalde nu helemaal niet meer en waren veel gretiger in de duels . Nog een paar kleine kansjes via Jos en Arthur .

De laatste periode was al niet veel beter. Avanti speelde niet goed maar er was wel veel inzet . Zolang het 0-1 bleef was het wel spannend . Kansen waren er amper dus het verslag zal kort zijn . Avanti met nog een klein slotoffensief maar het bleef 0-1 Einde.
Nu zijn we 2 weekends vrij volgende wedstrijd Donderdag 14 Maar om 19 uur thuis tegen de leider Sint-Gillis-Waas

Geschreven door Tom Symoens
Foto’s door Isabel de Storme

imgp1126.jpg

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: