AVANTI STEKENE

3DE AMATEURS

avanti a, g-ploeg, jeugd, sponsors, u10, u11, u12, u13, u15, u17, u6, u7, u8, u9, wedstrijd

Flash #6 – Avanti Stekene in de linker kolom van de rangschikking

Beste supporters, sponsors, spelers en ouders,

Avanti Stekene wenst niet enkel maar legt ook effectief de lat hoger in 2019 !

Jeugd

De jeugd neemt het voortouw! Na de fuif werd het terug ernst, de voorbereiding van het volgende seizoen is dan ook volop ingezet. De sportieve staf wordt verder uitgebouwd en de positieve flow bij de aanstelling van de nieuwe TVJO eerder dit jaar zet zich door.

Maar daar laten we het niet bij. Met de net gestarte Paaseitjes actie willen we de aanschaf van het ProSoccerData pakket financieren. Hiermee toont de club het belang aan om over een efficiënte en effectieve jeugdwerking te kunnen beschikken. Dit wordt dan ook een TOP prioriteit voor de komende jaren.

Daarnaast zijn er ook de eerste verkennende gesprekken met ploegen in onze onmiddellijke omgeving om een samenwerking op te zetten wat het beste doet vermoeden.

G-Ploeg

Wist je dat deze sympathieke ploeg furore blijft maken, echte promotors voor de G sport !

Noteer dan ook in Uw agenda: zaterdag 30 maart! Het eerste Avanti G tornooi met opnieuw een ploeg uit Nederland vindt dan plaats op onze club, warm aan te bevelen!

Hier tonen we dat een kleine familie voetbal club als Avanti Stekene zich maatschappelijk sociaal engageert om mensen met een beperking perfect te integreren.

Senioren

Avanti A staat op de zesde plaats in de rangschikking en aan de leiding in 3de periode na 3 wedstrijden! Het belofte elftal heeft zelf nog altijd zicht om kampioen te spelen in hun reeks.

Mogen wij dan ook vragen om al onze ploegen (klein en groot) sportief te ondersteunen.

Zondag aanstaande speelt Avanti A tegen FC Lebbeke om 15:00 wees er bij en opnieuw verlenen we gratis toegang voor alle jeugdspelers in training met hun ouders voor deze wedstrijd. Het zou een perfect moment zijn om onze club te tonen aan onze sponsors en aan ere-gast burgemeester Stany De Rechter!

Sponsorfeest

Tot slot, vergeet U ook niet in te schrijven voor het jaarlijks VIP Sponsorfeest op 24 maart aanstaande, alvast van harte welkom !

Als ere-gast op ons sponsorfeest mogen we Burgemeester Stany
De Rechter verwelkomen. We zijn zeer blij met zijn aanwezigheid en onze club kijkt zeer hard uit naar de beloofde investeringen waarbij onze infrastructuur en terreinen een grondige opknap beurt zullen krijgen.

Avanti Stekene dankt U reeds bij voorbaat voor Uw steun en Uw aanwezigheid !!!

Advertenties
%d bloggers liken dit: