AVANTI STEKENE

3DE AMATEURS

jeugd, u17, verslag, wedstrijd

Verslag: SK Kemzeke -vs- Avanti U17

Na 2 weken geen wedstrijd moesten we er terug tegen aan . Dat het niet gemakkelijk ging worden wisten we wel . Op verplaatsing tegen de nr 1 SK Kemzeke. Junior zijn we een paar weken kwijt door een sleutelbeenbreuk. De wedstrijd werd ook gespeeld op een zeer zwaar veld en op een zeer vroeg uur ( aftrap 9 uur ) . De wedstrijd zat afhankelijk op slot . Kemzeke met het meeste balbezit en Avanti die nog redelijk goed stand kon houden. Plots viel dan toch de 1-0 een hoge bal gedragen door de wind van wel op 30 meter juist onder de lat . Spijtig want we vingen ze goed op . Avanti kreeg nog een vrije trap maar Arthur zijn schot was te zwak.

De 2e periode was een kopy van de 1e . Kemzeke met het meeste balbezit en Avanti dat soms toch wel wat meer naar voren trok . Jarno redde nog een mooie bal . Kemzeke was duidelijk toch veel sterker , als je weet dat er 2 a 3 spelers al meedoen met de reserven van Kemzeke ( 3e prov. ) dan wordt het een moeilijke opgave. We konden toch de rust ingaan met het kleinste verschil.

De 3e periode was nog maar juist bezig . Kemzeke had een vrije trap en borstelde deze mooi in de bovenhoek 2-0 . Dit was te snel en Avanti kon zich niet meer opladen voor er iets tegen te doen . Toen Tim hem toch eens doorzette op links had hij terug wat last van de lies en werd dan ook direct vervangen . Kemzeke kreeg de ene na de andere kans .

De laatste periode scoorde Kemzeke nog 2 keer ( 3-0 en 4-0 ) en werd de wedstrijd iets heviger met 4 gele kaarten als gevolg 2 voor Kemzeke en 2 voor Avanti . Avanti trok nog eens naar voor en scoorde dan toch het verdiende doelpuntje . Sandro trapte de bal binnen. Kleine anekdote het was de laatste minuut dat we scoorde en Jente ging vliegensvlug de bal uit de netten halen . Je weet maar nooit moet hij gedacht hebben dat toont ook wel iets over zijn winnersmentaliteit. De scheidsrechter vond dit super en zei het ons ook aan het einde van de wedstrijd.

Volgende wedstrijd Zaterdag 23 Maart om 15 uur Avanti Stekene – JV Kruibeke

Tekst en foto’s door Tom Symoens

Advertenties
%d bloggers liken dit: