AVANTI STEKENE

3DE AMATEURS

avanti a, g-ploeg, jeugd, u10, u11, u12, u13, u15, u17, u6, u7, u8, u9

Teaser #1 – Aan de slag met ProSoccerData

In de aanloop naar het seizoen 2019-2020 zullen we af en toe een ‘teaser’ plaatsen zodat iedereen kan zien hoe we volop bezig zijn met de voorbereidingen naar volgend seizoen toe. Want na het huidige transitie seizoen gaan we volgend jaar lekker hard en zullen de eerste kwaliteitsverbeteringen zichtbaar zijn!

Als eerste willen we jullie alvast kort kennis laten maken met een nieuw software-pakket, genaamd ProSoccerData. Dit pakket zal ons in staat stellen om heel de club op een professionele manier te managen en ook om onze spelers en trainers sportief (maar ook medisch, administratief, etc) te ondersteunen.

ProSoccerData

Concreet? Elke speler, ouder en trainer zal een inlog-code krijgen die toegang geeft tot het pakket, je kan inloggen op de website of de app downloaden. Voor spelers zal deze app zeer handig zijn om de agenda met trainingen en wedstrijden bij te houden, alsook afspraken met de trainer. Voor trainers is het handig om trainings- en wedstrijd voorbereidingen samen te stellen, aanwezigheden bij te houden en nadien een wedstrijd verslag op te maken. Voor de club tenslotte zal het administratieve werk een pak vereenvoudigen. Geen nood, meer informatie volgt bij aanvang van volgend seizoen.

Kortom, dit alles dus om onze kwaliteit van onze jeugdopleiding DRASTISCH te verbeteren! Want op de jeugdopleiding gaat Avanti Stekene 100% op inzetten, dat is ons verzekerd. Mogen wij dan ook vragen om een paar extra paaseitjes te kopen want met onze paasei verkoop zoeken we deze aankoop van dit pakket te kunnen financieren! Hartelijk dank!

Advertenties
%d bloggers liken dit: