AVANTI STEKENE

3DE AMATEURS

jeugd, u15, u17

Teaser #2 – Detectiedag U15-U17

Met trots presenteren we jullie vandaag onze sportieve staf voor onze bovenbouw voor volgend seizoen. Van links naar rechts: Graeme (U15B) – Jeroen (TVJO) – Steve (U17) – Tim (U15A).
Ook organiseren we een heuse detectie-dag waar spelers van andere clubs die zin hebben in een nieuwe uitdaging welkom zijn om kennis te maken met onze club.

U17
Steve de Maesschalck zal ook volgend seizoen onze U17 begeleiden, samen met Geert van Assel. Steve en Geert haalden met succes vorig jaar hun “Initiator Voetbal – Getuigschrift C”-diploma. Dit jaar volgt Steve de opvolger “Instructeur Getuigschrift B” op onze club. Zij trainen deze “U15 Kampioenen 2017-2018”-ploeg met volle passie en enthousiasme en zullen er dus ook volgend jaar nog een jaartje bij doen.

U15A
Onze U15 Panters krijgen een nieuwe top trainer! Volgend jaar zullen zij getraind worden door niemand minder dan Tim Koppen. Tim is een oude bekende en speelde tot vorig seizoen voor onze A-kern. Hij loodste de ploeg van 2de provinciale tot 3de amateurs! Zijn carrière als voetballer zit er ondertussen op maar een nieuwe carrier als trainer loopt als een trein. Tim heeft zijn UEFA B diploma reeds op zak en werkt nu hard om het begeerde UEFA A diploma binnen te lijven. Welkom opnieuw bij de club Tim!

U15B
Deze ploeg van eerste jaars (aangevuld met enkele U13) kenden onder Graeme McNee een enorme progressie. Zijn passie voor voetbal straalt van hem af en weet hij als geen ander perfect over te brengen op al zijn spelers. Al 4 jaar loodst Graeme (in lang vervlogen tijden top jeugdvoetballer in Schotland) deze ploeg sportief naar nieuwe hoogten, kortom een trainer die elke club wenst!

Detectie-dag @ Donderdag 9 mei 2019
Zin om een van deze ploegen te vervoegen?
Zin om kennis te maken en begeleid te worden door een van deze top trainers? Spreekt onze jonge club met gezonde ambitie en die sterk investeert in zijn jeugdwerking je aan?
Twijfel niet langer en kom langs op onze Detectie-dag!

Op donderdag 9 mei van 19u00 tot 20u30 zal je kunnen trainen onder leiding van een van onze bovenbouw coaches en/of TVJO. Voetbalschoenen en voetbalkledij is verplicht want het wordt een stevige doch leuke training!

Interesse? Aarzel niet want de plaatsen zijn beperkt.
Graag aanmelden op jeugd@avantistekene.be.
Tot binnenkort!

Advertenties
%d bloggers liken dit: