AVANTI STEKENE

3DE AMATEURS

jeugd, u17, verslag, wedstrijd

Verslag: Avanti U17 vs Bosdam Beveren

Dat onze wedstrijd niet gemakkelijk ging zijn wisten we van de heenronde . Bosdam begon dan ook goed aan de wedstrijd met een mooie kans in de 1e min . Daarna werd het een gelijkopgaande wedstrijd met veel middenveld voetbal . Bosdam met nog eens een kans maar die trapte over het doel . Arthur mooi opzij naar Jos maar die besloot ook over het doel . Plots werd Tim afgezonderd voor het doel en prikte de 1-0 binnen.

De 2e periode was het niveau niet goed met weinig kansen langs beide kanten . Schotje Jente maar recht op de keeper. Bij een ingooi van ons stonden we niet goed opgesteld en Bosdam scoorde de 1-1 . Senne viel gekwetst uit en werd op zijn positie vervangen door Oety . Rust

20190413_161748.jpg

De 3e periode was al niet veel beter: Bosdam was beter en wij konden er weinig tegen doen . Oety ging onder de bal door en Bosdam scoorde verdient de 1-2 . De laatste minuten van deze periode was terug voor Avanti en we kregen kleine kansjes . Bosdam vergat de 1-3 te maken en de wedstrijd op slot te zetten .

De laatste periode ging we terug 4-4-2 spelen om meer druk naar voor te zetten en met resultaat . Bosdam ging achteruit en wij kregen kleine kansjes . Op een mooie hoekshop van Arthur kreeg Bosdam de bal niet weg en onder druk van Cisse en Sandro scoorde we de 2-2 . Keano viel ook gekwetst uit . Bosdam was niet tevreden met het gelijk spel en zocht de winning goal . Toen een misverstand van de verdedeging van Bosdam werd afgestraft door Sandro stonden we 3-2 voor . Bosdam begon te zagen en kwamen niet meer in de wedstrijd . De laatste min ging Jente tussen 2 man door en werd getackeld in het strafschopgebied maar de scheids legde de bal er juist naast . Jos probeerde met een ‘ vallend blad ‘ te scoren maar de bal viel op Tim zijn rug . Einde de 3 punten zijn binnen .

Volgende wedstrijd Donderdag 18 April 19u30 Avanti Stekene – Sint-Gillis-Waas

Geschreven door Tom Symoens
Foto’s door Isabel de Storme

Advertenties
%d bloggers liken dit: