AVANTI STEKENE

3DE AMATEURS

evenement, jeugd

Winnaar Paasei verkoop bekend!

We kregen reeds vele nieuwsgierige vragen afgelopen dagen maar we hebben eindelijk de uitslag van onze paasei verkoop! Allereerst willen we graag iedereen bedanken die hier aan mee geholpen heeft. Het zijn acties als deze die enorm belangrijk zijn voor onze jeugdwerking: het geeft ons extra budget waardoor we ook meer zaken kunnen verwezenlijken voor onze dierbare jeugd!

Zoals eerder aangekondigd zullen we de opbrengst van deze paaseitjes verkoop integraal spenderen voor het aanschaffen van het ProSoccerData systeem. Door jullie massale interesse hebben we zelfs budget over en kijken we nu al om eventueel een uitbreiding op dit systeem bij te voorzien. HARTELIJK DANK vanwege de ganse jeugdwerking!

Dit jaar zijn het onze U15 – Pitbulls die met de eerste prijs gaan lopen. Zij hebben het meest zakjes met paaseitjes verkocht van al onze jeugd ploegen. PROFICIAT PITBULLS ! Jullie mogen op het einde van het seizoen met heel de ploeg een halve dag gaan paintballen! Geniet ervan, jullie hebben het verdiend. Eervolle vermelding gaat wel naar onze U13 die lange tijd op kop van de race hebben gelegen maar toch nog zijn ingehaald door onze Pitbulls die nog massaal nieuwe bestellingen inleverde tijdens de laatste stage dagen. Volgend jaar nieuwe poging!

Naast een prijs voor de bestverkopende ploeg zullen we ook de TOP 5 verkopers een cadeautje geven. Absolute topverkoper was dit jaar Jamie van Calster met maar liefst 100 zakjes! Wat het cadeautje juist is dat blijft nog een klein geheim… maar de prijs zal worden uitgereikt op de BBQ tijdens onze Avanti Days op zondag 26 mei. Allen daarheen! Proficiat Jamie, Mauro, Viktor, Matiss en Kenji!

PLOEG VERKOOP
#1. U15B “Pitbulls” (270 zakjes)
Runners-up:
#2. U13 (162 zakjes4)
#3. U7 (135 zakjes)
#4. U11 (83 zakjes)
#5. U9B “Leeuwen” (50 zakjes)

SPELER VERKOOP
#1. Jamie Van Calster (U13) (100 zakjes)
#2. Mauro Peeters (U15B) (82 zakjes)
#3. Viktor Goossens (U15B) (67 zakjes)
#4. Matiss Ivens (U7) (50 zakjes)
#5. Kenji De Munck (U13) (45 zakjes)

%d bloggers liken dit: