AVANTI STEKENE

3DE AMATEURS

jeugd, u10, u11, u12, u13

Teaser #3 – Middenbouw trainers

Een tijdje geleden presenteerden we reeds onze sportieve cell / trainers voor onze bovenbouw volgend seizoen (U15 & U17). Ondertussen zijn ook al onze middenbouw-trainers (U10 tem U13) bekend. Vermits alle trainers meer dan tevreden waren over het afgelopen seizoen doen ze er allemaal nog een jaartje bij, en daar zijn we heel blij & dankbaar voor! Van links naar rechts: Davey (U10A) – Wouter (U12) – Jeroen (TVJO) – Luc (U13) – Jo (U11) – Thomas (U10B).

U13
Luc Schelfhout doet haasje over met Wouter en zal volgend seizoen de U13 onder zijn hoede nemen. Met de huidige U12 heeft hij wonderbaarlijke dingen gedaan en deze voetballers hebben onder zijn begeleiding dan ook enorme stappen vooruit gezet dit seizoen. Luc heeft dankzij zijn “Instructeur Voetbal – Getuigschrift B”-diploma en jarenlange staat van dienst dan ook een enorme ervaring om uit te putten. Dit wordt weer knallen volgend seizoen!

U12
Onze U12 zal in het seizoen 2019-2020 getraind worden door Wouter van Zwijnsvoorde. Wouter heeft dit seizoen zijn vuurdoop gehad als trainer van de U13 en heeft dat uitmuntend gedaan. Zijn enthousiasme en steeds goedgemutste ingesteldheid is wat wij ten zeer appreciëren en zijn kwaliteiten van een trainer waar we naar op zoek zijn. Ook hoopt hij te starten aan de opleiding “Initiator – Getuigschrift C” zodat we ook hier alweer een kwaliteitsinjectie mogen verwachten!

U11
Jo Van Severen is geen onbekende. Hij traint al verschillende jaren op onze club en is dan ook een van onze vaste waarden en hoog aangeschreven trainer. Voorheen trainde hij zelfs de nationale U16 Elite bij Waasland-Beveren en dankzij zijn “Instructeur Voetbal – Getuigschrift B”-diploma staat hij steeds garant voor toptrainingen en super begeleiding van onze spelers.

U10A
De U10A zal getraind worden door Davey Merckx. Davey startte drie jaar geleden bij de U7 en volgde vorig jaar de cursus “Initiator – Getuigschrift C” op onze eigen club met groot succes! Een ambitieuze trainer dus en daarom volgt Davey op dit moment zelfs de opvolger “Instructeur Voetbal – Getuigschrift B”, dat stilletjes aan op zijn einde loopt. Ook hier hebben we alweer een topper voorzien!

U10B
Volgend jaar zullen we dus twee U10 ploegen inschrijven. Het succesvolle duo Stef & Thomas krijgen deze jongens onder hun hoede. Stef & Thomas hebben vorig jaar ook een eerste volwaardig jaar achter de rug als trainer en deden dit werkelijk uitstekend. Ze kneedde de groep tot één mooi geheel en kunnen fraaie sportieve resultaten voorleggen. Deze jonge gasten zitten boordevol originele ideeën en bruisen van de creativiteit, dus trainingen bij hen zijn nooit saai of boring!

IMG_20190425_213653_106

Are You Ready For Season 2019-2020 ?!!

WE ARE!

%d bloggers liken dit: