AVANTI STEKENE

3DE AMATEURS

avanti a, avanti b, g-ploeg, jeugd

Flash #7 – Avanti Stekene bedankt iedereen voor het fantastische seizoen 2018-2019!

Geachte Burgemeester en Schepenen,
Beste sponsors, spelers, ouders, supporters en vrijwilligers,

BEDANKT!

Jeugd

BEDANKT aan de jeugd om het voortouw te nemen in het digitaliseren van de club, met de aanwerving van vakbekwame trainers om de verdere sportieve uitbouw van onze kwalitatieve jeugdopleiding te verzekeren.

BEDANKT om de kers op de taart te zetten met de organisatie van de geweldige Avanti Day’s!

G-Ploeg

BEDANKT sympathieke G ploeg, jullie waren de Avanti Stekene ambassadeurs bij uitstek !

BEDANKT reeds Rotary Sint Gillis Waas – Stekene en voetbal club voor de toezegging van financiële en logistieke steun voor de organisatie van het grote G voetbal tornooi Gepland op zondag 17 mei 2020!

Senioren

BEDANKT spelers Avanti A en sportieve staf voor de fantastische 6de plaats dit seizoen. Dit resultaat heeft de stoutste verwachtingen sterk overtroffen.

BEDANKT spelers van het belofteteam voor het formidabel resultaat! KAMPIOEN worden in een reeks met tegenstanders uit 2de amateurs liga zoals SKN Sint-Niklaas, Temse en Hamme is een unieke prestatie die we moeten koesteren. Nogmaals proficiat !

Supporters

BEDANKT voor jullie aanwezigheid en steun aan onze club, door jullie keurige sportieve houding werden wij bekroond tot een van de beste supporters van de reeks ! Wij kijken al uit naar de nieuwe initiatieven die jullie in petto hebben voor het nieuwe seizoen.

Ouders

BEDANKT om jullie kinderen toe te vertrouwen aan onze club , we gaan ons uiterste best doen om hen de tijd van hun leven te geven in combinatie met de juiste voetbalvisie in het seizoen 2019-2020.

Vrijwilligers

BEDANKT voor jullie tomeloze inzet, de flexibiliteit, de vele uren. Jullie zijn hoekstenen voor de goede werking van onze club waarvoor onze oprechte dank en respect uit het diepste van ons hart.

Sponsors

BEDANKT, zonder jullie steun kunnen we het voetbal in Stekene niet verder ontplooien, jullie vormen de fundamenten voor de werking van onze club! Wij zijn jullie hiervoor zeer erkentelijk!

Gemeente

BEDANKT om de gemaakte afspraken en beloften waar te maken. Dit laat Avanti toe om volgend seizoen opnieuw in het nationaal voetbal aan te treden. Stekene zal niet langer aanzien worden als de pineut van de reeks. We kijken uit naar een voorspoedige samenwerking voor de realisatie van de aanleg van de nieuwe terreinen en infrastructuur.

Vriendelijke groeten,

Het Bestuur Avanti Stekene

%d bloggers liken dit: