AVANTI STEKENE

3DE AMATEURS

jeugd, u10, u11, u12, u13, u15, u17, u6, u7, u8, u9

Jeugd Pasdag: Vrijdag 5 juli

Zoals reeds eerder vermeld en door omstandigheden buiten onze wil om kon de pasdag pas zeer laat georganiseerd worden.

Om alle kledij op tijd klaar te hebben voor de start van het seizoen organiseren we NU vrijdag 5 juli van 19u00 tot 21u00 één pasdag.

Voor degenen die er niet bij kunnen zijn of wie het niet nodig acht ter plaatse de kledij te komen passen, voorzien we deze keer een mogelijkheid om de bestelling van de kledij online te plaatsen.

Dit kan je doen door het PDF-document hieronder te downloaden, in te vullen en terug te sturen naar dit email adres: kledij@avantistekene.be.

Download Bestelformulier.

We raden je aan om je bestelling niet uit te stellen maar één van de komende dagen door te geven zodat je bij de start van het seizoen je volledige pakket kan ontvangen. Zodra we je betaling ontvangen hebben wordt je bestelling doorgegeven aan onze leverancier, Herwig Sport.

Enkele aandachtspunten:

1. Er kan enkel kledij besteld worden indien het lidgeld reeds is voldaan.

2.In jullie lidgeld zit zoals elk jaar een trainingspak (broek + vest) + 1 paar gele kousen. Het trainingspak is hetzelfde model als vorig jaar.

3. Indien jullie de naam van de speler / trainer op een kledingstuk wensen, gelieve dit duidelijk te noteren. Dit kost 2 euro / stuk en is zelf te betalen (ook het trainingspak).

4. Jullie kunnen alle kledingstukken op het formulier bijbestellen, ook dit is zelf te betalen.

5. Heb je bijkomende vragen aarzel niet ons te contacteren op kledij@avantistekene.be

%d bloggers liken dit: