AVANTI STEKENE

3DE AMATEURS

jeugd, training, u10, u11, u12, u13, u7, u8, u9

Start voetbalschool ‘Soccer Basics’

Net zoals vorige jaren zal er ook dit jaar op zondag een voetbalschool worden georganiseerd. Deze zondagstrainingen staan los van onze club en worden geleid door Sören de Cock. Gestart als jeugd trainer op Avanti behaalde Sören diverse trainers diploma’s (UEFA-A) en groeide door tot Elite Jeugd trainer op Waasland-Beveren en Sporting Lokeren, een echte TOP trainer dus! Sommigen onder jullie zullen Sören alvast herkennen van op onze eigen Avanti Stages.

Jeugdspelers van U7 tem U13 kunnen zich inschrijven voor deze zondagtrainingen. Onze eigen jeugdspelers krijgen voorrang tot zaterdag 24 augustus! Daarna staan de trainingen open voor iedereen, ook spelers van andere clubs. De trainingen worden opgedeeld in drie groepen, op basis van leeftijd.

Soccer Basics VZW is een organisatie die jongeren (U7 tot U13) de kans wil geven om de basis van het voetbal echt onder de knie te hebben. Veel jongeren in regionale clubs kunnen één tot twee trainingen genieten, toch is herhaling van essentieel belang tijdens de ontwikkeling van kinderen. Soccer Basics is niet zo maar een voetbalschool. Zoals de naam het al zegt, leggen ze de nadruk op het leren van de basisprincipes van voetbal, alsook amusement en discipline. Daarnaast hechten ze veel belang aan de algemene ontwikkeling van zowel lichaam & geest. Mens sana in corpore sano!

Interesse? Schrijf je snel in, want vol is vol!
Meer informatie en inschrijvingsmogelijkheden vind je op deze link:
https://avantistekene.wordpress.com/jeugd/soccer-basics/

Soren_De_Cock

%d bloggers liken dit: