AVANTI STEKENE

3DE AMATEURS

jeugd, u11, verslag, wedstrijd

Eerste competitie wedstrijd van U11 werd overtuigend gewonnen!

De start van het seizoen… Altijd een beetje spannend! Onze U11 had er gelukkig héél veel zin in, maar we hoopten allen een beetje stiekem dat we – na de toch wel zware voorbereiding , misschien eens een overwinning konden mee pikken…

De V.O.S. Reinaert werd ons tegenstander en zoals vorig jaar ons heeft geleerd: een tegenstander om niet zonder handschoenen aan te pakken!
We begonnen – onder een schroeiende hitte- heel sterk aan de wedstrijd. Avanti kon het balletje goed laten rollen en liet met momenten héél mooi voetbal zien. Als je je kansen niet afmaakt, dan wordt het lastig en dat hebben we helaas ook moeten ervaren. Het werd op een snelle tegenstoot van De Vos Reinaert totaal tegen het spel in 0-1 net voor het einde van het eerste kwartier na ook wel wat onhandig voetbal bij de Avanti verdediging.

Met 4 wissels zijn we het 2e kwartier gestart en dan zijn we er héél snel in geslaagd om deze situatie om te keren. Het goeie voetbal konden we verder zetten, wonnen leuke duels en wat we in het eerste kwartier misten, werd nu goedgemaakt: doelpunten!! Voor we het wisten, stonden we in een comfortabele 4-1.

De verdediging leverde goed werk, onze 1O positie werd ook verdedigend goed ingevuld door verschillende spelertjes en aanvallend leek het ook te rollen…
Onze doelman, Hannes, moest nog één doelpuntje toestaan, maar was voor de rest van de match zo goed als werkloos! En wat waren onze U11’en blij!! Eindstand 7-2.

De trainer was ook een gelukkig man: de inzet, het spel, de resultaten, .. alles viel samen! Één afspraak: de U11 gaat alvast op dit elan verder! We zijn klaar voor de competitie!

Geschreven door Valerie van Bruwaene

%d bloggers liken dit: