AVANTI STEKENE

3DE AMATEURS

verslag

Wedstrijdverslagen U17 (Speeldag 1-5)

Op zaterdag 31 Augustus was de 1e competitiewedstrijd voor onze U 17.

Na 2 geslaagde oefenwedstrijden ( 2 x winst ) was het nu voor ‘echt .

Op deze wedstrijd kregen we Assenede op bezoek .Dit was duidelijk een sterkere tegenstander dan onze 2 oefenwedstrijden. We zagen dan ook alle hoeken van het terrein. Assenede kwam dan ook verdiend op voorsprong . In de 2e helft begonnen we iets beter te voetballen en Junior scoorde de 1-1 . Maar juist daarna werd het terug 1-2 . We kregen nog mooie kansen maar geen doelpunten  . Tim brak eens door en het stond 2-2 . De laatste 20 min waren we duidelijk sterker . Met telkens 4 wissels maakte we het verschil en Junior scoorde de 3-2.

 De eerste 3 punten waren binnen.

2e wedstrijd tegen Zaffelare op kunstgras . Na de 1e dag crammerock is dit niet altijd een succesverhaal . Maar we begonnen goed maar ook niet super . Het was een gelijk opgaande wedstrijd met kansjes langs beide kanten . In de 2e helft scoorde we de 0-1 via Tim assist van Jente. Maar ons geluk was van korte duur en Zaffelare scoorde de 1-1 . Jente slalomde nog eens tussen 4 spelers maar botste op een sterke keeper en Arthur had ook te veel tijd nodig om te scoren . Het bleef dan ook 1-1 .

De volgende wedstrijd was op verplaatsing tegen KVV Zelzate . Hier ook weer in het begin een gelijk opgaande wedstrijd . Avanti probeerde er combineerd door de defensie van Zelzate te sluipen maar dat lukte nog niet . Toen Tim scoorde op een assist van Dylan stonden we verdiend op voorsprong 0-1. De 2e helft waren we duidelijk beter met veel kansen en een paar mooie goals 2x Tim ( hattrick ) 1 x junior en 1 x Cedric en het stond 0-5 . Voor de 1e maal ook een clean sheet dat de keeper en verdediging tevreden st

Zaterdag 21 September kwam FC Moerbeke op bezoek . Het was niet onze sterkste wedstrijd maar we waren wel beter . We kwamen dan ook verdiend op voorsprong via Sandro . De wedstrijd kabbelde verder met wat kansjes langs beide kanten. Het was weer wachten tot de laatste 20 min dat we het verschil konden maken via Tim , Jos en Junior . De eindstand was dan ook 4-0 onder een stralende hemel . Dorst hadden onze supporters ook niet dankzij ‘ DEN BARAK ‘

Zaterdag 28 September Speelde we tegen de leider Sint-Gillis Waas . We begonnen goed aan de wedstrijd en kwamen dan ook verdiend 0-1 voor via Tim . Sint-Gillis-Waas kwamen terug in de wedstrijd via een afgeweken bal . 1-1 . Kort daarna gingen we 3 x maal in de fout en Sint-Gillis-Waas klom op voorsprong via een afbeweken bal en randje buitenspel . 2-1 . Over de 2e helft kunnen we kort zijn zeer zwak en we kregen nog een paar goals rond de oren . Eindstand 6-1 . Wat overdreven maar terug de voetjes op de grond .

Volgende wedstrijd Zaterdag 5 Okt om 15 uur tegen Sport. Kemzeke.

%d bloggers liken dit: