AVANTI STEKENE

3DE AMATEURS

verslag

Wedstrijdverslagen U 17 Speeldag 11 en 12

Zaterdag 9 nov. KFC Moerbeke – Avanti Stekene 2-2

Op een zonnige maar frisse zaterdag gingen we op bezoek bij Moerbeke . De laatste weken was Moerbeke zeer sterk bezig dus waren we gewaarschuwd. We begonnen dan ook scherp op het mooie kunstgras . We kregen kans na kans . Junior strafte een misverstand van Moerbeke af en werd fouttief gestopt in de grote rechthoek . penalty en 0-1 . De 2e goal viel er vlak erna door een mooie collectieve aanval op links door Jente afgewerkt door Jos . 0-2 .

De 2e periode kregen we nog kansen maar we vergaten de boel af te maken en het bleef dan ook 0-2 tot aan de rust . Na de rust waren we nergens meer . Bepaalde personen speelden we te ver van de man en Moerbeke werd beter en beter . Op een hoekschop werd het dan ook 1-2 . Nog hadden we ons lesje niet geleerd en gaven we het middenveld prijs . Moerbeke kwam dan ook langszij door een mooie aanval door het midden 2-2.

De 4e periode was weer helemaal voor Avanti . Met een ontketende Jente wist de verdediging van Moerbeke geen raad . De Keeper redde een paar keer de meubelen voor Moerbeke . Cedric en Jente kwamen nog heel dicht bij de overwinning maar het mocht niet zijn en het bleef 2-2.

Zaterdag 16 Nov Avanti Stekene – KFC Sint-Gillis-Waas 1-0

Met Sint-Gillis- Waas op bezoek kwam tevens ook nog een titel kandidaat langs . We hadden hopelijk ons lesje geleerd van de week ervoor . We begonnen sterk aan de wedstrijd onder leiding van gelegenheidscheids Jeroen ( TVJO ) . Junior kreeg in de eerste 5 min een mooie kans maar hij werd niet goed gecoacht dat hij alleen stond . Spijtig . Je kon direct zien dat Sint Gillis een goede ploeg was . Sterk in het duel en altijd proberen te voetballen . Maar we stonden tactisch heel goed en onze keeper had bijna geen werk . Juist voor de rust kwamen we goed weg door een kopbal op de lat . Rust 0-0

De 2e helft werden we altijd maar sterker en sterker en Sint-Gillis werd zenuwachtiger . We konden perfect ons spel spelen . Tim werd ook sterker en we speelden zeer goed . Het was echt middenveld voetbal en met weinig kansen . Plots ging Junior door op een pas van Tim juist geen buitenspel en trapte naar doel waar de keeper in de fout ging en zo kwamen we 1-0 voor . Nu wist Sint-Gillis het helemaal niet meer . Maar verder dan een lobballetje kwamen ze niet meer want onze verdediging en middenveld stonden zeer sterk te spelen. Stuntzege van Avanti tegen Sint-Gillis . Misschien toch wel onze beste wedstrijd .

Volgende Wedstrijd Derby op SK Kemzeke om 14 uur

%d bloggers liken dit: